Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Tähtinä Jussi Vatanen ja Eero Ritala - Rakkautta, mustasukkaisuutta ja futista - "Kulman pojat"

Hersyvä komedia kaveriporukasta, jota yhdistää hurtti huumori, yhteinen vihollinen ja palava rakkaus jalkapalloon.

1.8.2019 klo 6:00

Kulman pojat

Kulman pojat fanikuva. Kuva: Pasi Räsämäki/Bronson Club


Kulman pojat on hersyvä ja räävitön kotimainen komedia kaveriporukasta, jota yhdistää ystävyys, hurtti huumori, yhteinen vihollinen ja palava rakkaus jalkapalloon.


Petri (Eero Ritala) tuhlaa tulevaisuuttaan hanttihommissa itäsuomalaisen pikkukaupungin pienessä urheiluliikkeessä. Hänen paras ystävänsä ovat suurisuinen Komentaja (Joonas Saartamo), kaveriporukan pomottaja, jonka metkuihin ovat aina valmiina lähtemään mukaan yllytyshullu Sarttila (Janne Ravi) ja kotikaupungin entinen urheilijatoivo Terho (Antti Väre). Kesäpäivät ja -yöt kuluvat kevyen jäynänteon parissa.


Kulman pojat

Tuukka Tiensuun (Jussi Vatanen) saapuminen pikkukaupunkiin on yhtä juhlaa. Kuva: Pasi Räsämäki/Bronson Club


Yhdessä nelikko fanittaa intohimoisesti kaupungin päähän potkittua palloseuraa Kulman palloa. Kulman pallon pahin vastustaja on hienohelmajoukkue AC United, joka palkkaa riveihinsä maajoukkuetason vahvistuksen, Tuukka Tiensuun (Jussi Vatanen). Sankarin vastaanoton saava toivevävy Tiensuu herättää pojissa vilunväristyksiä.


Kulman pojat

Emmin (Lotta Kaihua)Kulman poikien pyörityksessä. Kuva: Pasi Räsämäki/Bronson Club


Ystävät ja joutenolo ovat aina olleet Petrille kaikki kaikessa, mutta arki kääntyy päälaelleen, kun Petri tapaa elämänsä naisen Emmin (Lotta Kaihua). Tyttö vie hetkessä Petrin sydämen ja tekee tietysti muut Kulman pojat mustasukkaisiksi. Petrin onni olisi täydellinen ellei Emmi kannattaisi väärää futisjoukkuetta, ja ellei hänellä olisi vaarallisen läheiset välit poikien arkkiviholliseen, koko kaupungin rakastamaan Tuukka Tiensuuhun.


Kulman pojat (12) su 4.8. klo 17

Jäikö leffa näkemättä? Katso uusinnan lähetysaika Telsu.fi


Lähde: Filmikamari

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»