Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Syövän päihittänyt Arja Koriseva teki rohkean päätöksen: "Se on ollut suurin riski, jonka..."

Suosikkiuusinta: Monipuolinen Arja Koriseva on laulaja, näyttelijä, tv-kasvo ja tangokuningatar.

30.10.2020 klo 10:00

Vain elämää

Arja Koriseva valmistui opettajaksi, mutta hänestä tuli yksi suosituimmista iskelmälaulajistamme. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Arja Koriseva on kaikkien tuntema laulaja, joka kantaa edelleen monen mielessä tangokuningatar kruunua. Tosin nuorempi polvi saattaa muistaa hänet Disneyn animaatioelokuvan Pocahontaksena.Korisevan Vain elämää -päivänä kuultiin artistin urasta ja yllättävistä taustoista. Iskelmätähti teki historiaa kiertäessään 90-luvulla Suomen suuria konserttisaleja vuosikausia.


-10 ensimmäistä vuotta paukutin aivan hulluna töitä, kiersin Fortunan kanssa. Sitten juhlistin 10-vuotisuraani niin, että ensin kiersin salit ympäri Suomen ja sitten lokakuussa mielestäni ensimmäisenä suomalaisena naisartistina tein oman Hartwall Arena -konsertin, suosikkiartisti kertoo.


Vain elämää

Arja Koriseva tuli tunnetuksi tangokuningattarena ja on varmasti yksi suosituimmista tangokuninkaallisista. Kuva: Nelonen


Hartwall Arena -konsertit ovat olleet viime vuosina jo tuttu juttu, mutta aina näin ei ole ollut. Arja Korisevalla oli konsertissa paljon pelissä, hänellä oli töissä 250 ihmistä ja epäonnistuneella tapahtumalla olisi ollut kauaskantoiset seuraukset.


-Hjallis Harkimo sanoi silloin mulle, Hartwall-sali oli aika uusi silloin, että ei siellä oltu pidetty kevyen musiikin konsertteja. Se on ollut suurin riski, jonka olen uralla ottanut, mutta toisaalta oli niin hienoja vuosia takana, että halusin ja uskalsin sitä juhlistaa, Arja Koriseva kertoo.Vain elämää

Reino Nordinin ja Arja Korisevan tunteikas Kyynelten virta -duetto Vain elämää -ohjelmassa. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Koriseva herkistyy kertoessaan kamppailustaan rintasyövästään. Uutinen sairastumisesta oli hyväkuntoiselle artistille shokki.


-Olen ollut perusterve ensimmäiset 50 vuotta elämästäni ja sitten mä sairastuin rintasyöpään. Se sairastuminen oli totaalinen pysähtyminen sen asian edessä, että tämä on ihan oikeasti rajallista tämä elämä, artisti toteaa.


Lue lisää: Arja Koriseva paljastaa: "Mulle elämän suurin asia on se..." - Ei ole koskaan ollut kotona tähti


Vain elämää -ohjelma ruutu.fi

Katso tv-ohjelma-ajat aina kätevästi Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran 10/2020. Juttuun vaihdettu ingressi.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat