Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Arja Koriseva paljastaa: "Mulle elämän suurin asia on se..." - Ei ole koskaan ollut kotona tähti

Uusi Vain elämää -kausi starttaa ja mukana on myös Arja Koriseva.

2.10.2020 klo 10:00

Vain elämää

Arja Koriseva on palkittu mm. vuoden naissolistina, vuoden viihdyttäjänä ja vuoden eniten myyneenä artistina. Kuva: Nelonen/Petri AhoRessu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö pitävät huolen siitä, että perjantai-illat ovat täynnä suuria tunteita sekä musiikkiesityksiä. Kauden avausjaksossa artistit saapuvat vuorollaan Satulinnaan, johon moni artisti on odottanut kutsua jo pitkään.


Myös Arja Koriseva kertoo ohjelman tiedotteessa odottaneensa kutsua jo tovin.


-Mä olen nähnyt itseni mukana tässä ohjelmassa ihan alusta asti. Mä olen odottanut tätä kutsua! Olen niin onnellinen, että mä saan olla mukana!


Vain elämää

Arja Koriseva Satulinnan maisemissa. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Arja Korisevan meriitit ovat hurjat, hän on tangokuningatar, iskelmälaulaja ja televisiokasvo. Arja on 30 vuoden urallaan levyttänyt 15 pitkäsoittoa, joista hän on saanut niin kultaa, platinaa ja kuin tuplaplatinaakin. Satojen kappaleiden joukosta kansan suureen suosioon ovat nousseet kappaleet Enkelin silmin, Rannalla ja Leipää, lempee, lämpöö.


Rintasyöpä pysäytti laulajan ja hän on kokenut elämän nousuhetkien lisäksi myös aallonpohjan. Kaiken menestyksen ja monien elämän tuomien haasteiden jälkeen laulaja kiteyttää hänelle tärkeimmän asian maailmassa:


-Mies on rakastavasti seisonut vierellä kaikki nämä vuodet. Mulle elämän suurin asia on se, että näkee lastensa varttuvan. Perhe on maadoituspaikka, kotona en ole koskaan ollut tähti.


Vain elämää

Vain elämää 11. kauden artistit vasemmalta: Herra Ylppö, STIG, Reino Nordin, Jannika B, Vesku Jokinen, Arja Koriseva, Mariska ja Ressu Redford. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Koriseva lähtee Satulinnaan avoimin mielin ilman ennakko-odotuksia:


-En ole halunnut lukea näistä Satulinnan kavereista mitään. Mä en ole tarkoituksella halunnut tutustua heihin etukäteen, koska haluan olla aidosti utelias siellä Satulinnassa, kun kohdataan, Arja Koriseva kertoo.


11. Vain elämää -kausi starttaa Nelosella Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan -jaksolla pe 2.10. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat