Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Syke 10. kausi starttaa - Katso jakso ilmaiseksi tv:stä - Traumapolin tapahtumat alkavat tästä!

Uuden kauden keskiössä on elämän arvaamattomuus. Nyt kohdataan yllätyksiä niin työ- kuin yksityiselämässäkin.

3.6.2021 klo 7:00

Syke

Sonja (Iida-Maria Heinonen) ja syrjähyppy-ystävä Jesse (Sebastian Rejman). Kuva: NelonenAlkuperäissarja Syke jatkuu 10. kauden jaksoin. Uuden kauden keskiössä on elämän arvaamattomuus ja traumapolilla saadaan varautua yllätyksiin sekä työ- että yksityiselämässä.


Kausi käynnistyy kohtalokkaalla bussionnettomuudella, jossa osallisina on myös traumapolin työntekijöitä. Kauden potilastarinat kertovat mm. dopingiin sortuneesta nuoresta urheilijasta, Suomessa harvinaisesta Dengue-kuumeesta, heräämisestä kesken leikkauksen sekä lintuinfluenssasta, joka aiheuttaa kaaosta traumapolilla.


Syke

Johanna (Leena Pöysti) ja Max (Antti Luusuaniemi) sekä Jannica (Helmi-Leena Nummela). Kuva: Nelonen


Johannan (Leena Pöysti) ja Maxin (Antti Luusuaniemi) suhde on kriisissä. Johannan edellinen raskaus päättyi keskenmenoon, eikä Maxin toive uudesta yrityksestä ei saa vastakaikua. Myös Sonja (Iida-Maria Heinonen) kipuilee omien suhdekiemuroidensa kanssa. Aviomies Aleksi (Eino Heiskanen) on vihdoin saanut töitä ja uudet tuulet puhaltavat perhe-elämässä. Silti syrjähyppy Jessen (Sebastian Rejman) kanssa vaanii Sonjan ajatuksissa.Syke

Lenita (Lena Meriläinen) ja Leevi (Valtteri Lehtinen. Kuva: Nelonen


Jarin (Nicke Lignell) poika Santeri (Akseli Kouki) aloittaa traumapolilla amanuenssina. Täydellisyyttä vaativa Jari päättää toimia poikansa ohjaajana, mikä osoittautuu nopeasti huonoksi ideaksi. Rahaongelmissa pitkään kieriskelleen Ainon (Amelie Blauberg) elämään saapuu pelastus yllättävästä lähteestä.


Epäonnea suhderintamalla kohdannut Leevi (Valtteri Lehtinen) ihastuu ja arkailun sijaan tekee rohkeasti aloitteen. Myös Jannica (Helmi-Leena Nummela) löytää uuden kiinnostuksen kohteen ja ottaa kaikki keinot käyttöön hurmurin nappaamiseksi.Syke

Artturi (Juha-Tapio Arola) ja Nikke (Janne Saarinen). Kuva: Nelonen


Sykkeen 10. kausi alkaa perjantaina 4.6., kun Ruutuun ilmestyy neljä ensimmäistä jaksoa. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy yksi uusi jakso aina torstaisin ja perjantaisin. Uusi kausi käsittää yhteensä 24 jaksoa.


10. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 4.6. klo 19 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Syke
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat