Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suosikkijuontaja Susanna Laine ja missi-leima: "Misseydestä ei ole ollut mulle mitään...”

Susanna Laine on tuttu juontajana ja näyttelijänä, mutta muistatko, että hän on myös Miss Suomi perintöprinsessa?

16.4.2021 klo 9:00

Susanna Laine

Susanna Laine on Miss Suomen 2. perintöprinsessa v. 2005. Hän sijoittui samana vuonna Japanissa pidetyissä Miss International -kilpailussa kolmanneksi. Kuva: MTV3.


Susanna Laine on tunnettu tv-kasvo, joka veti Puoli seitsemän -ohjelmaa yhdessä Mikko Kekäläisen kanssa kuusi vuotta. Ennen tv-uraa Laine ehti kisata mm. Suomen kauneimman naisen tittelistä Miss Suomi -kisoissa.


Miten päädyit Miss Suomi -kisoihin?

- Tein mallintöitä ja sisko oli ollut missikisoissa. Olin päättänyt, etten ikinä osallistu missikisoihin, se ei ole yhtään mun juttu. En missään nimessä halua sinne. Olin vähän kapinallinen ja ärsytti, kun joku sukulainen sanoi, että “kyllähän sinäkin menet missikisoihin, kun Tiinakin (Laine) on ollut”. Itse olin, etten varmaan mene, Laine aloittaa.Laineen isosisko Tiina Laine oli Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa vuodelta 1984 Yhtenä vuonna Laine oli muotinäytöksessä Turussa, minkä järjesti missiemo Marjo Sjöroos. Hän kehotti Lainetta osallistumaan Miss Suomi -osakilpailuihin.


- Mietin tätä paljon ja ystävä kannusti. Vähän ex-tempore viikon miettimisellä menin sitten kokeilemaan. Samaan aikaan kauppakeskuksessa sattui olemaan avajaiskarkelot ja siellä oli iltapäivälehdet tekemässä juttua. Seuraavana maanantaina iltapäivälehdessä oli juttu, että Tiina Laineen pikkusisko Miss Suomi semifinaaleihin, Laine kertoilee vauhdikkaasta startista missimaailmaan.


Susanna Laine on monipuolinen esiintyjä ja taiteilija. Hän lauloi tiensä kansan sydämiin Masked Singerissä Hertta-hahmollaan. Tässä Instagram-kuvassa Susanna ja ohjelman juontaja Ile Uusivuori:Misseys tuli todellisena yllätyksenä Laineen lähipiirille. Kaverit soittivat ja ihmettelivät tyyliin “Mitä ihmettä sää oot mennyt tekemään.”


Onko misseydestä ollut iloa vai onko se jäänyt kiviriipaksi urallesi?

-Kyllä se ehdottomasti kannatti. Onhan se toki värittänyt vahvasti juontajan uran alkuvaihetta, kun on missi-leima ja pitää jotenkin vakuuttaa yleisönsä. Mutta on siitä enimmäkseen ollut hyötyä ja kansainväliset kisat oli kiva kokemus. Misseydestä ei ole ollut mulle mitään haittaa.


Susanna Laine jakoi Instagramissa selfien, jossa hänen lisäkseen ovat mukana Salkkarit-kollegat Konsta Hietanen ja Sami Uotila:Susanna Laineen esittämä Marika-hahmo saapuu Salatut elämät -draamasarjaan toukokuussa.


Lue lisää: Wau! Susanna Laine paljastaa - Näyttää tältä Salkkareissa: "Täällähän alkaa ihmislaps viihtyä!"


Lue lisää: Susanna Laine uudesta Salkkarit-työpestistä: "Odotan innolla, että pääsee..."


Salatut elämät MTV3 arkisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat