Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shokkiuutinen! Supersuosittu Pitääkö olla huolissaan? loppuu - Tämä on syy lopettamispäätökselle

Pitääkö olla huolissaan? päättyy.

27.4.2023 klo 10:37

Pitääkö olla huolissaan?

Miika Nousiainen, Jenni Pääskysaari, Tuomas Kyrö ja Pirjo Heikkilä. Kuva: MTV3


Jenni Pääskysaaren, Pirjo Heikkilän, Tuomas Kyrön ja Miika Nousiaisen tähdittämä Pitääkö olla huolissaan? loppuu. Ohjelman tekijät ovat yhdessä päättäneet, että nyt on aika heittää jäähyväiset.


Pitääkö olla huolissaan? alkoi MTV:llä syyskuussa 2016. Ensimmäisen jakson vieraana nähtiin Aku Hirviniemi. Kaikkiaan ohjelmaa on tehty 12 tuotantokauden verran. Katsojien lähettämiä huolia on puitu lähes 150 jaksossa ja huolia käsiteltiin noin 1200 kappaletta.


Pitääkö olla huolissaan?

Kari Hotakainen oli mukana POH:ssa 11 kautta. Kuva: MTV3


Ohjelmaa on juontanut sen alusta saakka Jenni Pääskysaari. Heikkilän, Kyrön ja Nousiaisen lisäksi vakiopanelistina toimi Kari Hotakainen, joka jäi pois ohjelmasta edellisen kauden päätteeksi. Hotakainen oli mukana ohjelmassa 11 tuotantokauden ajan.


Huolipaneelia johtanut Jenni Pääskysaari avaa tuntojaan MTV:n tiedotteessa.

-Sydämellinen kiitos kaikille niille, jotka ovat millään tavalla vuosien varrella sotkeutuneet tämän ohjelman tekemiseen, erityisesti ihanille katsojille. Kaikkein suurin kiitos kuuluu luonnollisesti kansalaisille, jotka jakoivat huolensa meidän kanssamme. Ilman niitä tätä ohjelmaa ei olisi koskaan ollutkaan.Pitääkö olla huolissaan?

Jenni Pääskysaari on luotsannut suosikkisarjaa sen alusta alkaen. Kuva: MTV3


Pääskysaarella on vinkki myös mahdolliseen huoleen tästä uutisesta:

-Entä, pitääkö olla huolissaan? Vaikuttaa uhkaavasti siltä, että maailmasta ja elämästä eivät huolet lopu. Mutta ehkä lopulta on kyse siitä, että huolien välissä uskaltaisi vähän hengähtää, nauraa ja nauttia elämästä.


Huippusuosittua ohjelmaan luotsannut Pääskysaari lupaa kuitenkin jonkinmoista jatkoa:

-Ja me ohjelman tekijät olemme television rikkaruoho tai Paavo Väyrynen - juuri kun luulette että olette päässeet meistä eroon, pompsahdamme takaisin entistä sitkeämpinä. Miksi näin? Väyrystä lainaten, "Kaikilla on omat vahvuutensa. Sattuu vain olemaan niin, että meissä nämä kaikki vahvuudet yhdistyvät."Pitääkö olla huolissaan?

Pitääkö olla huolissaan? -vieraina on nähty oman alansa taitajia, tässä Mari Perankoski. Kuva: MTV3


MTV:n kanava- ja ohjelmistopäällikkö Hanna Kortti tuo kanavan näkökulmaan tilanteeseen MTV:n tiedotteessa:

-Pitääkö olla huolissaan? on ohjelmana iskenyt suomalaiseen perushuolestuneeseen mielenmaisemaan juuri oikealla tavalla. Iso kiitos siis kaikille tekijöille, ohjelmassa vierailijoille ja katsojille!


-On kuitenkin ymmärrettävää, etteivät tekijät jaksa alituiseen olla huolissaan, joten heidän ratkaisunsa ohjelman päättämiseen huipulla on luonnollinen. Idearikkaat esiintyjät ovat jo työstämässä uutta, joten ohjelman tähtiä nähdään MTV:llä jatkossakin. Siitä kerromme ylpeänä myöhemmin lisää, Kortti lupaa.Pitääkö olla huolissaan?

Viimeisissä jaksoissa nähdään mm. Peltsi Peltola, tässä Nousiaisen, Kyrön, Pääskysaaren ja Heikkilän kanssa. Kuva: MTV3


Pitääkö olla huolissaan viimeiset vieraat ovat juontaja, toimittaja Peltsi Peltola, näyttelijä Santtu Karvonen, monimuotoisuuden asiantuntija Sara Salmani. Viimeisessä jaksossa vieraana stand up -koomikko Matti Patronen.


Lue myös: Kari Hotakainen jättäytyy pois Pitääkö olla huolissaan -ohjelmasta - Syy hyvin henkilökohtainen


Lue myös: Oho! Jenni Pääskysaari paljastaa totuuden katsojakysymysten aitoudesta - Pitääkö olla huolissaan?


Pitääkö olla huolissaan? MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su klo 21.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»