Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät tippuja Oskari Katajisto tilittää: "Bisse ja sit haluan laittaa viestiä kotiin ja..."

Näyttelijä Oskari Katajisto passitettiin heimon yksimielisellä päätöksellä ekana kisaajana ulos Selviytyjät Suomi -ohjelmasta.

2.3.2021 klo 10:00

Selviytyjät Suomi

Oskari Katajisto on näyttelijä, joka on ottanut osaa tosi-tv-ohjelmiin. Hänet on nähty mm. Olet mitä syöt ja Suurin pudottaja Suomi -ohjelmissa. Kuva: NelonenAasojen heimossa kisannut Oskari Katajisto tunnustaa Ruutu.fin videossa, ettei kisasta tippuminen tullut yllättänyt. Lyhyt, mutta odotettua rajumpi Selviytyjät-kokemus ei kuitenkaan kaduta.

-En ajatellut olosuhteita. Halusin kokea Selviytyjät-pelin. Ajattelin, että olosuhteet on vielä haastavammat, että ei ole laguunissa lillumista, vaikka totta kai sekin on hirveetä siellä kuumuudessa, mutta tämä leikki täällä, siinä on ihan eri pelisäännöt. Mennä tohon vuodenaikaan karuun saaristoon. Tietää, minkälaista se voi olla, mutta se oli jopa vähän hurjempaa, Katajisto kuvailee pohjolan olosuhteita.


Katajisto kertoo mielialojensa vaihdelleen rajusti kisan aikana.

-Kun en yöllä saanut unta, ajattelin, että en pysty olemaan täällä. Fiilikset vaihteli tosi nopeasti, ihan parin tunnin välein. Välillä oli, että en pysty tähän ja sitten yhtäkkiä, että täähän on todella nastaa. Vähän pelotti, miten aivot rupesi toimii kummallisella tavalla, mies tilittää.Selviytyjät Suomi

Oskari Katajisto tiputettiin pois kisasta ensimmäisessä heimoneuvostossa. Kuva: Nelonen


Aasojen heimossa toisia komentamisellaan ja käskyttämisellä ärsyttänyt Katajisto uskoo, että hänen kohtalokseen koitui nuorison juonittelu. Hän syyttää lähdöstään etenkin Niko Saarista. Todellisuudessa Saarinen oli valmis säästämään Katajiston ja halusi äänestää ensimmäisenä ulos Arttu Harkin.


-Mitä kaipaisi nyt? Bisse ja sit haluan laittaa viestiä kotiin ja ilmoittaa, että meillä alkaa perheen yhteinen kesäloma. Ainakin viikon mittainen. Rakastan mun perhettä yli kaiken, Katajisto tilittää Ruutu.fin videolla.


Selviytyjät Suomi

Katajisto luuli reality-tähti Niko Saarisen ajaneen häntä ulos kisasta. Kuva: Nelonen


Lue lisää: Oho! Juuso Mäkilähde paljastaa Selviytyjät salat - Nämä tavarat sai mukaan, yksi kiusanhenki riivaa


Lue lisää: Playboy-malli Suvi Pitkänen joutui hyökkäyksen kohteeksi - Ikävä tilanne Selviytyjät-kuvauksissa


Selviytyjät Suomi lauantaina klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Selviytyjät Suomi Extra lauantaina klo 22 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat