Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Juuso Mäkilähde paljastaa Selviytyjät salat - Nämä tavarat sai mukaan, yksi kiusanhenki riivaa

Selviytyjät Suomi starttaa. Tropiikin lämmöstä ei ole tietoakaan, kun kisataan Pohjolan karuissa oloissa.

27.2.2021 klo 7:00

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomen juontaa Juuso Mäkilähde. Kuva: Nelonen


Suomen uudella kaudella kilpaillaan pohjoisen kylmissä olosuhteissa. Suosikkireality ei toivota tällä kaudella kilpailijoitaan tervetulleeksi kirkkaan turkoosilla vedellä, eikä trooppisella ilmastolla, vaan kilpailijoita vastassa ovat kylmyys, vesisade ja jäätävä tuuli.Juuso Mäkilähde kertoo ohjelman etäpressissä Selviytyjät Suomi -ohjelman saloista näin:

-Selviytyjissä koetaan henkistä ja fyysistä painetta. Tropiikkia ei ole luvassa, vaan karu ja napakka Pohjolan tuuli vilvoittaa luihin ja ytimiin asti.


Suomen luonnossa ei ole montaa hengenvaarallista eläintä, mutta kylläkin yksi kiusanhenki ylitse muiden:

-Kobria ei nähdä, mutta kyykäärme saattaa vilahtaa leirin kulmalla. Poroja nähdään ja ehkä karhujakin. Pohjolan luonnon ärsyttävin eläin on kuitenkin hyttyset, joita ei pääse karkuun missään.


Selviytyjät Suomi

Oskari Katajisto ja Arttu Harkki pääsevät heti kosketuksiin hyytävän veden kanssa. Kuva: Nelonen


Mäkilähde paljastaa, että varusteiksi Selviytyjät-kisaan sai ottaa niukasti tavaroita: mukaan on pakattu vähän lämpimämpää vaatetta ja tossua, mutta joka päivälle uutta asua repusta ei löydy. Makuupussit ovat käytössä, mutta mukaan ei saanut ottaa varsinaisia telttoja, eikä makuualustoja.


Entä ruoka? Viidakossa selviytyjät-kisaajat ovat keitelleet riisiä ja yrittäneet kalastaa. Oli tropiikki tai Lappi, niin Selviytyjissä tulee aina nälkä ja ruoka on hankittava pääsääntöisesti itse. Kisaajat hyödyntävät marjametsiä, keräävät sieniä ja jos kalastustaitoa löytyy, niin kaloja.

Selviytyjät Suomi

Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomessa kisaavat tällä kaudella: hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "Herbalisti" Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, valmentaja ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.


Ennen kuin joukkueet pääsevät tutustumaan omiin kotisaariinsa on edessä jo heti ensimmäinen palkintotehtävä. Kisassa taistellaan neljästä eri palkinnosta: ketjusaha, vasara ja nauloja, kahdeksan poron taljaa ja tulentekovälineet.


Selviytyjät Suomi lauantaina 27. helmikuuta alkaen kello 20 Nelosella ja Ruudussa

Selviytyjät Suomi Extra lauantaina 27. helmikuuta alkaen kello 22 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat