Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät Suomi uusi kausi on yllättävä - Mukana mm. Sonja Aiello, Rosanna Kulju, Sergey Hilman...

Seikkailureality Selviytyjät Suomi käydään tänä vuonna Malesian rannikolla.

4.5.2023 klo 7:00

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi -jengi vm 2023. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi -realityn juoni on selkeä. Siinä joukko suomalaisia julkisuuden henkilöitä kisaa elämänsä seikkailussa Malesian rannikolla. Uudella Selviytyjät Suomi -kaudella nähdään ennätykselliset 18 kilpailijaa.


Vaativissa viidakko-olosuhteissa Malesiassa pelataan henkisesti ja fyysisesti haastavaa peliä, kun kilpailijat tavoittelevat 30 000 euron voittopottia ja Selviytyjä-titteliä. Luvassa on ohjelman historian pisin kausi, sillä kisassa pitkään pärjäävät kilpailijat saavat tai joutuvat selviytymään luonnossa tällä kertaa peräti 37 päivää.Niina Kuhta on yrittäjä. Hän on hää- ja juhlapukujen erikoisliike Niinattaren omistaja ja toimitusjohtaja. Kuva: Nelonen


Uudella Selviytyjät Suomi -kaudella kilpailevat fitness-vaikuttaja Sonja Aiello, juontaja Gogi Mavromichalis, näyttelijä Ismo Apell, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, ex-painija Rami Hietaniemi, mediapersoona Sergey Hilman ja radiojuontaja Tytti Junna.


Kisassa ovat mukana myös artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, yrittäjä, Miss Plus Size 2018 Niina Kuhta, mediapersoona Rosanna Kulju, huippukokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.


Selviytyjät Suomi

Riku Rantala on media-ammattilainen, joka on nähty tv:ssä mm. Madventures-matkailuohjelmassa, Docventures-sarjassa ja tuomaroimassa Hengaillaan-ohjelmaa. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomen uutena juontajana nähdään toimittaja Riku Rantala, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi legendaarisesta Madventures-matkailuohjelmasta. Lähes kaikilla mantereilla ja yli 70:ssä maassa reissannut mies aikoo tuoda Selviytyjiin oman kokemuksensa kautta samaistumispintaa sekä huumoria.


Lue myös: Oho! Kallonsa hionut Sergey Hilman "luonnontilassa" - Katso rehelliset kuvat Selviytyjät-saarelta!


Lue myös: Yrittäjä Niina Kuhta on saanut ikävää nimittelyä ulkomuodostaan: "Se joka kiusaa, niin se ei..."


Lue myös: Riku Rantala Selviytyjät-kuvauksiin - Somessa vitsailua: "Ei taida tarvita timanttia ihon alle..."Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 27.8.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähetysaika lisätty 25.5.2023. Uusi linkki lisätty 24.8.2023.


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»