Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Selviytyjät-Kai soitti voitosta rakkaalle, puhui "keitosta" - Tyttöystävä puhkesi vuolaaseeen itkuun

Vantaalainen Kai on kolmannen Selviytyjät Suomi -kauden voittaja. Tittelin lisäksi Kai kuittasi voitosta 30 000 euroa.

16.12.2019 klo 9:10

Selviytyjät Suomi

Voittajan peukutus. Kai ei saanut kisan aikana yhtäkään ääntä heimoneuvostossa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiKai oli koko kauden yksi selkeimmistä ennakkosuosikeista. Sunnuntain finaalijakson alkaessa kisassa oli jäljellä vielä neljä kilpailijaa ja lopussa kaksi: Viivi ja Kai. Lopullisessa äänestyksessä voittajan ratkeaminen jäi viimeisen äänen varaan. Kai voitti lopulta toiseksi tulleen Viivin yhden äänen enemmistöllä heimoneuvoston äänestyksessä luvuin 5-4.


Voiton selvittyä Kai jäi tuijottamaan tuomaristoa hömistyneenä, sillä juuri ennen äänestystä heimoneuvostossa oli nähty mahdollisesti kaikkien aikojen roastaus. Finalistikaksikko ja etenkin Kai oli saanut täysilaidallisen kitkerää palautetta pudonneilta kilpakumppaneiltaan.


Selviytyjät Suomi

Kai oli yksi kisan ennakkosuosikeista, hän on fyysisesti vahva, ketterä ja urheilullinen. Kuva: Nelonen


-Mitä vitsiä tässä just tapahtui?, mies ihmetteli.


-Kun se viimeinen nimi nostettiin sieltä uurnasta, niin katoin vain muita, että mitä helvettiä tää nyt oli, mitä vitsiä tässä just tapahtui? Samalla oli vielä huono fiilis, että jos olin muille aiheuttanut pahaa mieltä siinä kuukauden aikana tai tehnyt itestäni pellen tuolla. Siitä oli ihan sellainen fyysinen huono olo ja vatsakramppi, että teki mieli oksentaa. Ja siihen heti perään tulee tuollainen, että sä voitit. Tuli fiilis, että mitähän perkelettä tässä on nyt ensimmäisenä mielessä, Kai sanoo Nelosen tiedotteessa.


Selviytyjät Suomi

Kai taiteli viimeisissäkin kisoissa mallikkaasti. Kuva: Nelonen


Kai soitti voitosta Suomeen tyttöystävälleen Jennalle. Selviytyjät-voitosta ei saa hiiskua ennakkoon, mutta Kai oli sopinut rakkaansa kanssa jo etukäteen salaisen koodisanan "andalusialainen kanakeitto", mikäli voittaa kisan. Erikoisen koodisanan sanottuaan voittaja sai vastaanottaa rakkaaltaan vahvan tunnereaktion: puhelimen päässä oleva tyttöystävä puhkesi vuolaaseen itkuun.


Onnea Kai ja kaikki Selviytyjät Suomi -kisaajat!


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat