Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Seksikäs Erika Vikman näpäyttää rohkeassa korsetissa kiusaajiaan: "Rakkaudella ja riettaudella..."

Erika Vikman nostaa somessa esiin tärkeän asian, nettikiusaamisen.

12.2.2021 klo 15:00

Erika Vikman

Erika Vikman on 27-vuotias artisti, joka on kohahduttanut mm. Syntisten pöytä -kappaleellaan. Kuva Warner Music Live.


Rohkeasta tyylistään, pop-kappaleistaan ja Danny-suhteestaan tunnettu laulaja Erika Vikman avautuu kiusaamisesta Instagram-tilillään.


Vikmanilla on tullut mitta täyteen somessa tapahtuvasta kiusaamisesta, vaikkei hän niistä otakaan itseensä. Artisti kirjoittaa Instassa:


-Ihanat seuraajani! Niin paljon kuin annattekin mulle iloa jokaiseen päivään ja saatte hymyn huulilleni (kiitos siitä) joukkoon mahtuu kuitenkin aina vihaa ja ilkeämielisiä kommentointia. Oma nahkani on sen verran paksu, että loukkaustarkoituksessa kirjoitettu kommentti tuntuu samalta kun joku sanoisi, että ”hei sulla on hampaassa huulipunaa”. On kuitenkin tärkeää välillä nostaa asia pintaan, koska oman pahan olon purkaminen muihin loukkaustarkoituksessa EI OLE HYVÄKSYTTÄVÄÄ ja se ei saa olla uusi normi / esimerkki nuoremmille. Se on huonoa käytöstä ja tekee sinusta totaalisen pellen.


Vikman antaa hyvän neuvon kiusaajille:

-Jos naamani ei miellytä tai syntisten pöydässä on huonot bileet, niin älä seuraa minua. Simple as f. Onneksi kuitenkin n. 95 % profiilissani vierailevista on mahtavia tyyppejä ja teidän takia tätä teen! Rakkaudella ja riettaudella, ErikaErika Vikman on rohkea pukeutuja, ja tässäkin postauksessa hän on pukeutunut pelkkiin sukkahousuihin, jonka päällä on tiukka, nahkamainen alakorsettiin. Yllättäen yläosa on siveä: musta, peittävä poolopaita ja kaulassa roikkuu risti. Punaiset huulet ja vahvat silmärajaukset viimeistelevät tyylin.


Lue lisää: Oho, Erika Vikman kohahduttaa jälleen... Härnäävät kuvat ja rohkea uusi kappale tihkuvat erotiikkaa

Suomi24 Viihde

Asiasanat: Erika Vikman
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»