Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sanni menetti rakkaan Tara-koiran - Sydäntäsärkevä muistokirjoitus: "Olit lempee ja kaunis sielu"

Suosittu artisti kertoi suru-uutisen omalla Instagram-tilillään.

2.3.2022 klo 11:20

Sanni

Sanni on suosittu laulaja ja lauluntekijä. Kuva: Matias Jalmari / fullsteam


Laulaja-lauluntekijä Sanni on menettänyt rakkaan ja luotettavan ystävän, Tara-koiran. Suosittu artisti kertoo suru-uutisen omalla Instagram-tilillään.


Sanni kirjoittaa sydäntäsärkevästi Instassa:


-Lepää rauhassa Tara. Sydän on murtunut. Aina kun tulin käymään, nappasit eteisestä kengän suuhun ja pyörit ympyrää osottaakses, että kiva kun tulit taas. Olit aina siellä missä tapahtuu, kerran matkasit keikkabussin mukana koko festariviikonlopun. Kotona köllit lattialla olkkarikeskustelujen sorinassa. Tai ihan sohvalla niinku muutkin aikuiset, Sanni aloittaa muistokirjoituksen.


Sanni on jakanut kuvia Taran kanssa yhteisistä hetkistä, katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Sanni jatkaa:

-Aina kun koitin instapäissäni ottaa jotain storya meistä, käänsit pään. Sua ei paljoo somettaminen napannu. Ei, rakastit aitoutta ja oikeeta yhteyttä. Siks usein vaan kattelit silmiin kunnes ojensit tassun koko mitalta kädelle.


-Olit lempee ja kaunis sielu. Suojelit meidän äitiä kaikkialla missä kuljittekaan. Kun näin vierestä sun poistuvan, tiedän vielä vahvemmin miten paljon sun läsnäolo on tuonut tilaan rakkautta ja valoa. Nuku rauhassa Super girl, Sanni lopettaa koskettavan kirjoituksen.


Lepää rauhassa, Tara!


Sanni aloittaa sunnuntaina TVOF-apuvalmentajina. Lue myös: Kovia nimiä! TVOF-apuvalmentajat on tässä - Aloittavat sunnuntaina Kaksintaisteluissa!


The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»