Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Samuli Edelmann muistelee kipeää raitistumisprosessiaan: "Mä olin yhtä hauras kuin se perhonen"

Samuli Edelmann palasi ajassa taaksepäin Vain elämää: Unohtumaton ilta -ohjelmassa.

25.4.2022 klo 11:51

Vain elämää: Unohtumaton ilta

Samuli Edelmann on muusikko, näyttelijä ja laulaja, jonka herkkä ääni on uinut suomalaisten sielun sopukoihin. Kuva: Nelonen


Vain elämää: Unohtumaton ilta -suosikkisarjassa pöydän ääreen istahtavat Samu Haber, Ellinoora, Samuli Edelmann ja Mariska.


Ellinoora teki upouuden tulkinnan Samuli Edelmannin klassikosta Kaikki tahtoo vuodelta 2001, mikä sai Edelmannin muistelemaan varsin erilaista elämänvaihettaan.


Ellinoora kertoili ennen vetoaan mm. näin:

-Tämä biisivalinta oli todella haastava prosessi ja olisin voinut valita keneltä tahansa laulun, mutta nyt kävi niin, että tässä pöydässä on yksi ääni, jonka ääni on ollut mun elämässä mukana useissa tilanteissa ja se olet sinä, Samuli.


-Sähän olet upea laulaja ja mä olen saanut nimipäivälahjaksi sun Kaikki tahtoo -levyn, kun olen ollut pieni. Näin laulunkirjoittajana ja uskomattoman hyvää pop-kappaletta arvostavana ihmisenä, niin onhan se nyt käsittämätöntä, että kertosäe toimii, kun siinä on yksi lause. Mä vedän Kaikki tahtoo.


Vain elämää: Unohtumaton ilta

Ellinoora tulkitsi Kaikki tahtoo -kappaleesta oman versionsa. Kuva: Nelonen


Edelmann on vaikuttunut Elllinooran esityksestä ja kun häneltä kysytään, mitä mietteitä esitys herätti, suosikkiartisti tekee yllättävän paljastuksen:

-Muistelin elämää 20 vuotta sitten. Se oli niitä aikoja, kun mun elämä muuttui. Raitistuin ja tämä kappale on just niitä aikoja. Mulla oli sellainen olo, kun se perhonen nousee siivilleen, niin mä olin yhtä hauras kuin se perhonen ja lähdin sieltä pikkuhiljaa räpyttelemään, artisti muistelee.


Edelmann viittaa kappaleen sanoihin, jossa kerrotaan, että: "Perhonen nousee siivilleen. Tähti tornin lähellä. Ja mä poltan savukkeen viimeisen. Ja käyn nukkumaan." Alkuperäisen kappaleen sävel ja sanat Samuli Laiho.


Vain elämää: Unohtumaton ilta

Mariska, Samuli Edelmann, Ellinoora ja Samu Haber. Kuva: Nelonen


Lue myös: Samuli Edelmann harvinaisessa yhteiskuvassa - Tässä on Ilmari-poika: "Rakastan sinua"


Lue myös: Samu Haber rehenteli baarissa tanssitytöille - Yllättävä seuraus: "Jokainen solu sanoi, että älä..."


Katso Unohtumaton ilta -ohjelman tulevat artistikattaukset tästä: Huomio Vain elämää -fanit! Nyt tulee aivan uudenlainen Vain elämää tv:stä!


Vain elämää: Unohtumaton ilta ruutu.fi

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»