Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sampo Kaulanen rehellisenä alkuhötäkästä Mintun kanssa: "Se oli muuten melkonen väsytystaistelu..."

Sampo Kaulanen ja Minttu Murphy-Kaulanen tapasivat Diili-ohjelmassa. Mutta oliko se rakkautta ensisilmäyksellä?

19.8.2021 klo 11:15

Sampo Kaulanen
Sampo Kaulanen on nähty tv:ssä mm. Diilissä, Selviytyjissä sekä Lapin Sampo ja kauppiaan rouva, joka toi hänelle Kultainen Venla -palkinnon. Kuva: AOP


Sampo Kaulanen ja Minttu Murphy-Kaulanen on tuttu pariskunta tv:stä. Pariskunta tapasi toisensa tv-sarjan kuvauksissa, sillä he ottivat samaan aikaan osaa Diili-kisaan. Rakkautta ei ollut ilmeisestikään heti ensisilmäyksellä, ainakaan Mintun puolelta.


Sampo Kaulanen on tilittänyt Instagramissa vaikeuksia saada Minttu ihastumaan ja seurustelemaan kanssaan. Kaulanen kirjoittaa näin:

-Se oli muuten melkonen väsytystaistelu että sai tuon naaraan hinattua veneeseen. Joutu käythään erinäisen määrän eri taktiikoita. Piti mennä actionilla, romantiikalla, hellyyellä, huumorilla ja vaikka ties millä…kerran se lipesi käsistä pitemmäksi aikaa niin kaverikortin turvin pääsin likelle ja loppujen lopuksi hinasin kuivalle maalle. Ei ollu helppoa se!, Kaulanen aloittaa.


Sampo Kaulanen

Minttu Murphy-Kaulanen otti osaa Farmi Suomi -realityyn viime kaudella ja ystävystyi Pia Nykäsen kanssa. Kuva: Nelonen


Mies on kuitenkin päättäväistä sorttia, eikä antanut periksi:

-Mulla on aina ollu vähän semmonen asenne että jos mie jonku päätän haluta, mie tehen kaikkeni että saan sen. Toki näissä parisuhehommissa se saaliin pitäminen on ollu haastavinta mut mie tykkään haasteista ja se kehittää ittekäki! Ei piä päästää itteä liian helpolla!


-Ei mulla muuta. Tuli vain tässä miehleen ku uni ei tullu ja laavasin vanhoja kuvia! Onhan tämä elo ollu kyllä jännä retki. Kiitos!, kauppias-Kaulanen lopettaa yöllisen tilityksensä.


Instagram-kuvassa Kaulanen - Murphy-Kaulanen -pariskunta:Minttu Murphy-Kaulanen vastasi miehensä yölliseen viestiin näin hempeästi sydän-hymiöiden kera:

-Mikä ihana rakkauspuuska sun unettomana yönä #lisäänäitä Sitä paitsi - meän retki on ollu 98% parhautta! KIITOS!!! #mytwinflame


Lue myös: Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä suhteesta Sampo-mieheen: "Valehtelisin jos väittäisin etten..."


Lue myös: Minttu Murphy-Kaulanen sai Sampo-mieheltä itkuisen tilityksen: "Mulla on niin jäätävän..."


Katso kaikki tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»