Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä suhteesta Sampo-mieheen: "Valehtelisin jos väittäisin etten..."

Minttu Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen ovat viettäneet yhdeksättä hääpäivää.

15.4.2021 klo 13:20

Michele Minttu Murphy-Kaulanen

Minttu Murphy-Kaulanen on tällä hetkellä mukana Farmi Suomi -kisassa, mutta hänellä on kokemusta myös mm. Diilistä ja Suurin Pudottaja Suomi -kisoista. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Minttu Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen ovat olleet naimisissa yhdeksän vuotta. Minttu Murphy-Kaulanen julkaisi Instagramissa hääpäivän kunniaksi suorasukaisen kirjoituksen suhteen alusta ja yhdessä olosta.


- Me vannottiin tavatessamme, ettei koskaan muuteta yhteen, hankita asuntolainaa, lapsia tai mitään muutakaan yhteistä. Ihan casuaalia deittailua. Well 9 vuotta myöhemmin mikään noista ei päde. On avioliitto, meidän ja teidän lapset, firma/firmoja joita luotsataan ja se asuntolainakin, Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa.Suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä, kuten normaalissa elämässä on.

- Ei oo yks eikä kaks kertaa kun olen epäillyt ettei tää ikinä tuu kestään. Oon halunnu heittää hanskat takkaan sen tiskin sijaan, Minttu Murphy-Kaulanen tunnustaa.


- Mut tässä me vaan porskutetaan. Voin edelleen sanoa, että olen naimisissa mun parhaan ystäväni, rakastajani ja sielunkumppanini kanssa. Olet elämäni rakkaus - kiitos näistä vuosista. Niihin mahtuu naurua, kokemuksia, itkua, raivoa, rakkautta. Elämää. Valehtelisin jos väittäisin etten päivääkään vaihtais pois. Vaihtaisin, oikeastaan antaisin. Mut sua en. En taas tällä hetkellä. Rakastan sua, Murphy-Kaulanen päättää kauniisti.


Kaksikko tutustui toisiinsa Diili-ohjelman kuvauksissa v. 2010. He menivät naimisiin kaksi vuotta myöhemmin.
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat