Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Minttu Murphy-Kaulanen sai Sampo-mieheltä itkuisen tilityksen: "Mulla on niin jäätävän..."

Michele Minttu Murphy-Kaulanen sai Farmilla videotervehdyksen mieheltään Sampo Kaulaselta, mikä ei tainnut ainakaan helpottaa koti-ikävää.

31.5.2021 klo 10:00

Minttu Murphy-Kaulanen

Michele Minttu Murphy-Kaulanen on nähty viime vuosina tv:ssä mm. Suurin pudottaja Suomi -kisassa ja nyt Farmi Suomessa. Kuva: Suomi24 Viihde


Farmi Suomi -kisasta tippui neljänneksi viimeisenä Michele Murphy-Kaulanen. Michele Murphy-Kaulanen kertoi kisan aikana selväsanaisesti kaipaavansa kotiin ja pois Farmilta.


Koti-ikävää ei ainakaan helpottanut viimeisenä iltana saaatu tunteikas videoviesti omalta mieheltä, Sampo Kaulaselta. Michelen silmät suurenevat yllätyksestä, kun hän näkee Sampo-miehensä rakoliiterin screenillä.

-Hei rakas! Tää on varmaan yks vaikeimmista videoista, mitä mie oon koskaan tehnyt. Mulla on niin jäätävän kova ikävä sinua. Oon itkenyt täällä silmät päästäni, niinku nytteki meinaa koko ajan puskea. Oon niin ylpeä sinusta, oon oikeasti niin ylpee siitä, miten pitkälle sä oot päässyt, kyynelehtivä kyläkauppias saa sanottua ruutu.fi videolla.


-Täällä on kaikki hyvin. Mä oon pitänyt muksuista huolta, kaikki on kunnossa. Nyt vaan tsemppaat loppuun asti ja veät voiton kottiin. Täällä me ootetaan sinua, ei tarvi meistä murehtia, Sampo-mies yrittää koota itsensä vielä videon lopuksi.


Minttu Murphy-Kaulanen

Minttu Murphy-Kaulanen ja Sampo Koskinen olivat kaksintaistelupari ja viettivät yhdessä hetken laavulla. Kuva: Nelonen


Minttu Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen ovat olleet naimisissa yhdeksän vuotta. Kaksikko tutustui toisiinsa Diili-ohjelman kuvauksissa v. 2010. Minttu Murphy-Kaulanen julkaisi Instagramissa hääpäivän kunniaksi suorasukaisen kirjoituksen suhteen alusta ja yhdessä olosta.


Lue lisää: Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä suhteesta Sampo-mieheen: "Valehtelisin jos väittäisin etten..."


Sauli Koskinen, Mikael Jungner ja Timo Lavikainen ovat mukana Farmi Suomen loppukahinoissa. Finaali nähdään sunnuntaina, huom. poikkeava lähetysaika!


Farmi Suomi finaali Nelosella su 06.06. klo 18.45

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»