Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Salkkareista tuttu Sara Parikka palaa tv:seen - Mikael Gabriel jää pois Elämä lapselle -konsertista

Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti tv:ssä. Suomen surkein kuski ja Penkinlämmittäjät ovat konsertin vuoksi tauolla.

16.9.2020 klo 7:00

Kummit Live: Elämä Lapselle

Sara Parikka debytoi Elämä lapselle -konsertin juontajana. Parikka tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Salatut elämät -suosikkisarjasta ja on tällä hetkellä megasuosittu bloggaaja. Kuva: MTV3


Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva, lapsipotilaiden tueksi tehtävä Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti on täällä taas.


Nykytilanne ja turvallisuustekijät huomioiden Elämä lapselle -tapahtuma tehdään tänä vuonna poikkeuksellisesti MTV:n studiolta. Konsertin juontajakaksikkona on Mikko Leppilampi sekä juontotöissä debytoiva suosikkibloggari Sara Parikka.


Kummit Live: Elämä Lapselle

Kaija Koo, kuva: MTV3


Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa lavalle nousevat mm. Elastinen, Kaija Koo, BEHM, Pyhimys, Ressu Redford, Eino ja Aapeli, Cledos, Ilta ja Robin Packalén. Mukana ovat myös kummitubettajat Miska Haakana, Jaakko Parkkali, Roponen ja Pinkku Pinsku, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita sekä tietysti pieniä potilaita perheineen.


MTV3-kanava tiedotti ke 16.9., että Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertissa on tehty esiintyjämuutos. Mikael Gabriel jää ennakkotiedoista poiketen pois konsertista. MTV uutisoi tänään, että rap-artisti Mikael Gabrielia syytetään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.Kummit Live: Elämä Lapselle

Eino ja Aapeli, kuva: MTV3


Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet. Tapahtuman avulla on mahdollistettu useiden elintärkeiden hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle merkittävälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. MTV on yhtiönä ollut tukemassa hyvän tekemistä ohjelmatoiminnallaan alusta lähtien.


Suomen surkein kuski ja Penkinlämmittäjät ovat konsertin vuoksi tauolla ja palaavat tutuille ohjelmapaikoilleen seuraavana keskiviikkona.


Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ke 16.9. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»