Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

Selviytyjät Suomi -kisassa nähtiin dramaattinen pudotus, kun amulettikikkailun seurauksena kotiin lähti ex-missi Sabina Särkkä.

6.4.2021 klo 9:22

Sabina Särkkä

Sabina Särkkä on vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa, ja hän edusti Suomea samana vuonna Miss Maailma -kilpailussa. Kuva: NelonenSelviytyjät Suomi heimoneuvostossa nähtiin uskomaton käänne, kun amuletit pelastivat Niko Saarisen ja Archie Cruzin. Uuden äänestyskierroksen jälkeen äänet menivät Sabina Särkälle, joka tippui aivan yllättäen kisasta.

-Kyllä mua nyt harmittaa! Amuletit pilasivat koko mun skaban! Luulin, että mulla on semivarma tilanne ja tiedän, mitä teen, mutta eihän tuossa pelissä ikinä tiedä, mitä pitää tehdä!, Sabina Särkkä harmittelee Ruutu.fi videolla.


-Olisin halunnut voittaa tämän niin kovasti! Mutta mä oon tyytyväinen suoritukseeni, pääsin aika pitkälle omana itsenä, ystävällisenä henkilönä siellä, siitä olen itseeni tyytyväinen.


Sabina Särkkä on sosiaalisen median vaikuttaja, jonka lifestyle-tyylisellä tilillä Instagramissa on yli 70 000 seuraajaa.Selviytyjät Suomi -lehdistötilaisuudessa Särkkä kertoo tuntojaan kisan jälkeen. Millainen kokemus Selviytyjät Suomi oli sinulle?

- Ehkä nimenomaan kokemus. Ihan huikea kokemus, eihän tuollaista pääse kokemaan muuten. Mitä sanoisin, oli se aika mieletön.


Ruoka on Selviytyjien ikuisuuspuheen aihe. Mitä söitte Pohjolassa?

- Yksi klassikkoannos oli sellanen, että siinä oli mustikoita ja koivunlehtiä, öljyä sekä ripaus suolaa. Sitten syötiin risottoa, välillä löytyi kanttarelleja ja paistettiin ohrasta ihanaa “street food” henkistä ruokaa. Ja tehtiin pestosettiä luonnon yrteistä ja lättyjä, lisää mustikoita joka ruoalla: illaksi ja aamuksi.


Sabina Särkkä

Särkkä viihtyi mustikkametsässä. Kuva: Nelonen


Mustikoiden poiminta tunnin ajan kuluttaa jo ne energiat, jotka marjoista saa. Poiminnan lomassa saattaa myös keksiä jotain muuta:

- Se oli kyllä pahin juoruilupaikka, Särkkä paljastaa.


Selviytyjät Suomi Nelosella la klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat