Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Shirly Karvinen ja Sabina Särkkä putkassa 30 tuntia - Tätä tapahtui tv-sarjan kuvauksissa!

Julkkiskisaajat saavat maistaa rikollista elämää Ota rahat ja juokse tv-sarjan uudella kaudella.

11.1.2023 klo 7:00

Ota rahat ja juokse

Shirly Karvinen ja Sabina Särkkä. Kuva: MTV3


Ota rahat ja juokse -kilpailurealityssä piilotellaan rahasalkkuja. Tällä kaudella kisaajina ovat julkisuudesta tutut kaksikot.


Rahasalkkua kätkemässä nähdään malli ja somepersoona Sabina Särkkä yhdessä juontaja Shirly Karvisen kanssa. Putkan hiljaisuudessa Karvinen valmistautuu olemaan periksiantamaton kuulusteluissa. Hän yrittää välttää valehtelua, mutta ei myöskään halua paljastaa liikaa vihjeitä. Särkkä valitsee taktiikakseen päättäväisyyden.


Ota rahat ja juokse

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka ja taikuri Noora Karma ovat yksi pari Ota rahat ja juokse -sarjassa. Kuva: MTV3


Kolmannen kauden kilpailijapareina rap-artistit Brädi & Tuomas Kauhanen, tubettaja ja sisällöntuottaja Miska Haakana & keppihevosurheilija Alisa Aarniomäki, näyttelijä Kerttu Rissanen & artisti Sini Sabotage, tubettajat Molybros, malli ja somevaikuttaja Sabina Särkkä & juontaja Shirly Karvinen, erikoislääkäri Pippa Laukka & taikuri Noora Karma, tubettaja Jaakko Parkkali & remonttipiiskuri Perttu Sirviö, toimittaja Ina Mikkola & tubettaja Roni Bäck, tanssija Ansku Bergström & ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tubettaja-muusikko Seksikäs-Suklaa & twerkkaaja Tinze.


Ota rahat ja juokse

Ansku Bergström ja Elina Gustafsson yrittävät piilottaa 10 000 euroa rahaa. Kuva: MTV3


Kilpailijat saavat tunnin aikaa piilottaa 10 000 euroa sisältävän rahasalkun. Heillä on käytössä pakoauto ja rahaa, jolla he voivat hankkia apuvälineitä piilotukseen.


Vauhdikkaan pakomatkan jälkeen kilpailijat otetaan kiinni ja suljetaan selleihin 30 tunnin ajaksi. Samaan aikaan kun kilpailijoita kuulustellaan, ammattietsivät tekevät kaikkensa löytääkseen rahasalkun. Mikäli salkkua ei löydetä, kilpailijat ovat päihittäneet sekä etsivät että kuulustelijat ja saavat pitää piilottamansa rahat.


Ota rahat ja juokse

Kilpailijoita kuulustelevat Ari Huhtinen, Kari Laari, Kristiina Komulainen sekä Mikko Raula. Ohjelman juontaa Eero Ettala. Kuva: MTV3


Piilotettuja rahasalkkuja etsivät kuulustelun ja tutkinnan ammattilaiset Ari Huhtinen, Kari Laari, Kristiina Komulainen sekä Mikko Raula. Kilpailijat matkaan lähettää juontaja Eero Ettala.


Lue myös: Sannin rakas Shirly Karvinen jakoi tunteikkaan uutisen:"Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen..."


Lue myös: Wow, mitkä muodot! Sabina Särkkä aistikkaana pikkubikineissä Välimeren auringon alla


Ota rahat ja juokse MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla pe klo 20.

Katso lisää tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»