Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sannin rakas Shirly Karvinen jakoi tunteikkaan uutisen:"Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen..."

Shirly Karvinen on ex-Miss Suomi, joka on tuttu tv:stä ja radiosta.

31.5.2022 klo 9:25

Shirly Karvinen

Shirly Karvinen valittiin Miss Suomeksi vuonna 2016. Hänet tunnetaan myös tv- ja radiojuontajana. Kuva: Jaakko Kahilaniemi/Nelonen


Shirly Karvinen ponnahti suomalaisten verkkokalvoille Miss Suomi -kisasta v. 2016. Vuosien ajan hän on juontanut Bassoradion aamuja. Radio- ja tv-juontaja on saanut huomiota myös seurustelustaan laulaja, muusikko Sannin kanssa.Julkkiskaunotar on julkaissut tunteikkaan kirjoituksen Instagram-tilillään ma 30.5. Näin Karvinen kirjoittaa Instassa:


-BASSO. Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen vaikka iloinen asia onkin. Samanlainen haikeus kuin kouluaikoina kesäloman alussa, nimittäin huomisen jälkeen jään pidemmälle lomalle radiosta. Oon viiden vuoden ajan herännyt tekemään aamulähetyksiä joka päivä vaihtuvien prokkiksien ja muun ohella. Rakastan radiota ja sen tekemistä niin paljon, mutta parin viime vuoden ajan on noussut haave pidemmästä vapaasta. Oon aina siirtänyt sitä eteenpäin ajatuksella, että katotaan ensi vuonna tai ihan viimeistään parin vuoden päästä, Shirly Karvinen kirjoittaa.


Kirjoitus jatkuu kuvan jälkeen ->


Shirly Karvinen jakoi kuvan Instassa Basso-jengin kanssa:Karvinen perustelee somessa päätöstään näin:

-Nyt keväällä tuli kuitenkin ajatus, että entä jos se aika olis nyt. Oon ihminen joka keksii miljoona syytä miksi tauon paikka ei oo muka just nyt ok vaikka fakta on se, ettei työt ikinä lopu tekemällä eikä kiire tee musta ihmisenä yhtään arvokkaampaa (päinvastoin). Joten huomenna mä aloitan kesäloman radiosta ja katon, että miltä se elämä voikaan tuntua ilman univelkaa tai maistuuko se aamukahvi erilaiselta omalta kotisohvalta nautittuna.


Lopuksi Karvinen kiittää työkavereitaan:

-Kiitos maailman rakkaimmalle työporukalle ja kanavapäällikköä @rituliina unohtamatta, että saan tän haaveen toteuttaa. Bassolla jatkuu hommat normaaliin tapaan ja kesä tietty täynnä ylläreitä. Vielä huominen ja sitten me kuullaan taas syksyllä.


Lue myös: Shirly Karvinen sensuellin kuumana uudessa tyylissä - Sanni-rakas hehkuttaa auliisti!


Lue myös: Shirly Karvinen saa kirjeen salarakkaalta, purskahtaa itkuun: "Halataan sut puhki, kun se hetki..."


Tsemppiä Shirly valitsemallasi tiellä!

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat