Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Rakastatko sinä kilojasi? Somestara Enni Koistinen: "Pyrin aina puhumaan tosi kauniisti mun kehosta"

Enni Koistinen on kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hän ei halua laihduttaa ulkonäön vuoksi, mutta tietää terveytensä vaativan muutosta.

22.10.2020 klo 7:00

Olet mitä syöt

Enni Koistinen on Tuplakääk-podcastista ja Musla-blogista tunnettu somevaikuttaja ja graafinen suunnittelija. Kuva: MTV3Enni Koistinen rakastaa nautiskelua, mikä näkyy isoina annoskokoina ja kahviloiden leivoshyllyillä käymisenä. Koistinen pitää kehonsa ulkonäöstä, mutta jo kerran selkäleikkauksen kokeneena tietää, että terveyden vuoksi on tehtävä muutos elintapoihin.


-Olen kasvanut sellaisessa ympäristössä, jossa naiset on puhuneet aika rumastikin omista kehon osistaan, joista ne ei välttämättä tykkää. Mä en halua lähteä sille linjalle, vaan mä pyrin aina puhumaan tosi kauniisti mun kehosta. Mulla on vaan tämä keho ja mä viihdyn siinä, vaikka siinä onkin vähän extra-kiloja.


Olet mitä syöt

Enni Koistinen ennen elämäntaparemonttia. Kuva: MTV3


Kehopositiivisuus ei tarkoita epäterveellisiä elämäntapoja. Enni Koistinen pitää kehostaan, mutta tahtoo ehkäistä terveysongelmia.


-Kehopositiivisuudesta huolimatta tiedostan, että terveydelliset seikat tulee ainakin mulla vastaan ja haluan puuttua niihin ennen kuin on liian myöhäistä. Haluan ennaltaehkäistä niitä vaivoja, joita mahdollisesti tulisi sen takia, että mulla on vähän enemmän kiloja.


Olet mitä syöt

Enni Koistinen on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa hän saa elämäntapaohjeita hyvinvointilääkäri Pippa Laukalta. Kuva: MTV3


Olet mitä syöt Nelosella to klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Olet mitä syöt
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat