Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pyhimys lataa rankkaa tekstiä omasta Myyrä-ajastaan: “Näin hirveitä painajaisia ja…”

Pyhimys kärsi vakavista psykofyysisistä oireista Myyrässä.

8.5.2022 klo 10:00

Pyhimys

Pyhimys hostaa Myyrä: Johtolangat tv-sarjaa. Kuva: KKM


Mikko Kuoppala eli artisti Pyhimys on Myyrä-ohjelman fani ja katsonut jopa alkuperäiset hollantilaiset ohjelmat. Hän oli itse tv-sarjan toisen kauden Myyrä.

-Katson paljon tosi-tv:tä ja tämä on kyllä kuninkuuslaji. Päättelytehtävät, logiikka ja sosiaaliset kuviot on tosi kiinnostavia. Välillä itse meni spekulaatiot niin syvälle ja rooli päälle, että itsekin välillä mietin, että kukahan se myyrä on. Ja sitten hoksasin, että ai niin, sehän olen minä, Pyhimys paljastaa kuvauksista.Omalta Myyrä-kaudeltaan Pyhimys lataa rankkaa tekstiä:

-Valitettavasti mulle jäi erityisesti mieleen, että se oli mulle henkisesti, fyysisesti ja psykosomaattisesti rankkaa. Koin, että tein hyvää duunia. Mun kroppa ei erottanut peliä, olin aidosti 3 viikkoa niiden ihmisten kanssa ja jouduin valehtelemaan koko ajan - vapaa-ajallakin. Ei voinut vain hengata. Mun oli vaikea toimia siitä, se oli yllättävän rankkaa.

-Ehkä mulla oli ylipäätään vähän long covid- tyyppisiä juttuja, oli heikommassa kunnossa, vaikkei se ollut fyysisesti rankkaa duunia. Oli heikko ja voimaton ja sitä jatkui yllättävän pitkään.


Pyhimys

Pyhimys oli myyrä ja koko kisan voitti näyttelijä Aino Sirje, vasemmalla Teemu Packalén. Kuva:MTV3


Pyhimys olisi pystynyt juttelemaan tuotannon kanssa, kun vain itse halusi.

-Pystyin juttelemaan tuotannon kanssa, mutta urhee mies ei häirinnyt tuotantoa. Jos ei yöllä saa unta ja päässä pyörii, näin hirveitä painajaisia ja mietin, miten mokaan. Oli tosi yksinäistä, mutta se oli hyvä haaste. Olen jo toipunut. Muuten kokemuksena superhyvä, supersiisti.


Paljastuttuaan Myyrä ei voittanut mitään.

-Minä en voittanut mitään, Aino (Sirje) voitti! Olin että tarjoopa kalja, mutta sitten tajusin, etteihän sen pidä tarjota mulle mitään, kun tein sen työn mahdollisimman vaikeaksi.


Pyhimys

Edellinen Myyrä kausi kuvattiin Latviassa. Riika on Pyhimykselle aina Myyrä-kaupunki. Kuva:MTV3


Miten Myyrää kannattaa etsiä?

-Uskon, että loppujen lopuksi sillä ei ole merkitystä, onko mies vai nainen, pitkä vai lyhyt, räppäri vai ei. On kyse persoonasta. Tässä pitää aidosti koko ajan ajatella ja miettiä. Kun kaikki esittää myyrää, niin tietäminen ei ole yksinkertaista. Yritän päästä jyvälle psykologian kautta, mitä ihmisen päässä liikkuu ja milloin se näyttelee.


Lue myös: Oho! Seurapiirikaunotar, ex-missi Sabina Särkkä yllättää tällä harvinaisella kyvyllä: “Mulla on…”


Lue myös: Supernanny Pia Penttala timmissä kuosissa - Katso uudet kuvat - Lihavuusleikkauksesta 2 vuotta


Myyrä 3. tuotantokausi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa su klo 21

Myyrä: Johtolangat Sub ja mtv.fi

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat