Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Putous-Lavikainen heittää: Nyt olen urani huipulla - tästä kaikki on alaspäin!

Timo Lavikainen kehittelee Putous-hahmot - kenenkäs muun kuin oman vaimon kanssa.

31.10.2018 klo 8:00

Putous

Viimeisen parin vuoden aikana Timo Lavikainen on työstänyt mm. vauvan sekä useita tv-sarjoja ja elokuvia: Risto Räppääjä ja Pullistelija, Olavi Virta, Kaikki oikein ja 95. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


- Nyt olen urani huipulla, tästä kaikki on alaspäin! Oikeesti näin on. Vaikea päästä Suomessa pitemmälle ja ulkomaille action-tähdeksi voi olla vielä vaikeempi päästä, Lavikainen heittää.

Lavikainen on otettu päästessään taas mukaan yhteen Suomen suosituimmista viihdeohjelmista - ja hahmokisaan. Hahmon kehittäminen vaatii pitkää ajatustyötä ja moni näyttelijä testaa hahmon toimivuutta porukassa. Lavikaisella on kollegojen lisäksi tärkeä salainen ase - vaimo.

- Kehitän hahmoa mielessäni ja kyselen vaimolta mielipidettä. Voi sanoa, että aika pitkälti hahmot on työstetty vaimon kanssa yhteistyönä. Vaimo on ollut aisaparina ja hyvin on toiminut.


Putous

Timo Lavikainen on Putouksen konkari-näyttelijä, jolla on suorassa lähetyksessä aina sata lasissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi.


Lavikaiselle on kertynyt jo aimo määrä kilometreja mittariin, joten suora lähetys ei ole hänelle se elämän kovin paikka.

- Jos kollega kuolisi, se olisi hirveintä suorassa lähetyksessä. Kaikki muu on sellaista, ettei kukaan tiedä, kuuluuko se showhun vai ei.

Mutta kyllä Lavikainenkin myöntää jännittävänsä, muttei suoraa lähetystä, vaan yhteistyötä uusien ihmisten kanssa.

- Putouksen ohjaaja ja käsikirjoittaja ovat vaihtuneet. En vielä tunne tyyppejä, joten en tiedä, miten pitää tarjota asioita, että saan oman ääneni kuuluville. Viime kaudella Joonaksen (käsikirjoittaja Joonas Nordman) kanssa oli helppoa.

Putouksen suora lähetys MTV3:lla lauantaisin klo 19.30.

Katso ohjelmatiedot kätevästi Telsu.fi.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»