Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Putous-Erkku: Ansa-Kynttilän keikkailee täysillä - tykkää lapset ja aikuiset

Putouksen sketsihahmo-kisan joutui jättämään ennen finaalia Ernest Lawsonin sketsihahmo Afrobotti. Tuleekohan hahmosta yhtä suosittu kuin Ansa Kynttilä?

7.12.2018 klo 8:00

Putous

Ansa Kynttilä kävi tervehtimässä oppilaita Keravalla Killan koulun Kevätriehassa viime keväänä. Kynttilä sai muistoksi Keravan kaupungilta vihreät karvanopat. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Ernest Lawson nauttii edelleen mieletöntä suosiota edelliseltä Putous-kaudelta tutulla Ansa Kynttilä -hahmollaan.

- Kynttilästä tuli paljon suositumpi kuin olisin koskaan uskonut. Luulin, että ihminen, joka ei pidä ketään minään ja haukkuu kaikkia idiooteiksi, olisi vähemmän suositumpi, Lawson ihmettelee.


Putous

Ansa Kynttilän vierailut ovat odotettuja, tässä Ansalle osoitetut tervetuliaisviestit Killan koululla Keravalla. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Lawson on tehnyt Ansa Kynttilänä keikkaa koko vuoden niin kouluissa kuin firman juhlissakin. Aluksi tunnelmat olivat näyttelijän mielestä absurditkin.

- Mietin, että meinaako yleisö heittää mua tomaateilla ja lähtee menee vai mitä tapahtuu. Mutta kun sanon, että “Jokainen lapsi on idiootti” ihmiset hurraa ja sanoo “Joo, minä olen idiootti!”

- Nyt ymmärrän, että tämä on yhteinen leikki, fantasia, jota eletään. Siinä leikissä on olemassa ihan maailman huonoin opettaja, joka ei tiedä yhtää, miten tätä työtä tehdään. Sekä lapset että aikuiset rakastaa sitä. Kaikki tietää, että se on leikkiä - ja sitä rakastetaan, Lawson kertoo.


Putous

Tiukemman puoleisen opettajahahmon suosio yllätti Lawsonin. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Ansa Kynttilä on yksi viime kauden suosikkihahmoista. Pöly ei ole laskeutunut kipakan open ympäriltä, sillä hänen tarinansa jatkuu.

- Ansa herää henkiin livekeikoilla. Ansan keikkakalenteri on ollut täynnä jouluun asti. Onneksi.


Putous-finaali MTV3:lla la 8.12. klo 19.30.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat