Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pitääkö olla huolissaan? Pirjo Heikkilä ottaa suomalaisten huolenaiheet vakavasti, ehkä liiankin...

Mm. Siskonpeti - ja Pirjo -komediasarjoista tuttu Pirjo Heikkilä ottaa nyt kansan huolenaiheet syyniin.

14.3.2020 klo 7:00

Pitääkö olla huolissaan?

Pirjo Heikkilä on uusi panelisti ja hän tulee mukaan kauden 5. jaksossa. Kuva: MTV3Pitääkö olla huolissaan? -panelistina debyyttinsä tekevä näyttelijä Pirjo Heikkilä vaihtaa viestikapulaa Miika Nousiaisen kanssa. Heikkilä kertoo MTV3:n tiedotteessa olleensa otettu, kun häntä pyydettiin tuuraajapanelistiksi Nousiaisen kirjoitustauon ajaksi.

-Meillä tulee varmasti olemaan hauskaa! Panelisteina on niin hieno porukka. Heillä on tosin aika kovat paineet siihen, että tuuraaja viihtyy, Heikkilä lohkaisee.


-Rakastan asioiden ruotimista, sellaista keittiöpsykologiaa. Saatan ottaa ihmisten huolet vähän liiankin vakavasti. Jopa niin tosissaan, että voisin alkaa soittelemaan heille ja järjestelemään heidän asioitaan. Eli ei kannata laittaa puhelinnumeroaan siihen huolen perään, Heikkilä varoittaa pilke silmäkulmassa.


Pitääkö olla huolissaan?

Kätensä huolten loputtomaan saveen laittavat Heikkilän lisäksi panelistit Kari Hotakainen ja Tuomas Kyrö tutun tirehtöörin Jenni Pääskysaaren luotsaamana. Vieraana su 15.3. pastori Kari Kanala. Kuva: MTV3


Pitääkö olla huolissaan? MTV3-kanavalla su klo 21 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat