Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Piruilua suhdekohusta? Anssi Heikkilä julkaisi kuvia "deitti-illasta" - Missä Pernilla Böckerman?!

Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman voittivat viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Nyt heidän ympärillään kuhistaan.

27.2.2024 klo 10:35

Tanssii Tähtien Kanssa

Böckerman tanssi TTK:ssa yhdessä Anssi Heikkilän kanssa. Parin kemiat kohtasivat hyvin kisassa, sillä he voittivat sen. Kuva: MTV3


Suhdesoppa alkoi kiehua, kun Seiska julkaisi, että Seiskan toimitukseen kantautui vinkkejä Pernilla Böckermanin ja Anssi Heikkilän yhteisistä liikkeistä. Seiskan mukaan vinkkien perusteella vaikuttaa siltä, että Böckerman ja Heikkilä olisivat viihtyneet viime aikoina toistensa seurassa erityisen paljon.


TTK-opettaja Anssi Heikkilä on tätä nykyä eronnut. Heikkilä oli naimisissa fitness-vaimonsa Riikka Heikkilän kanssa vuodesta 2019. Pernilla Böckerman on myös eronnut. Böckermanin ex-puoliso on poliisina työskentelevä Arttu Kilpeläinen.


Nyt Heikkilä on julkaissut yllättäen postauksen Instagramissa lauantaisesta deitti-illastaan. Hän kirjoittaa Instassa:

-Saturday date night.


Tämä on vapaasti suomennettuna "Lauantain deitti-ilta".


Kuvissa ei näy Pernillaa, eikä muitakaan daameja. Rennosti lippikseen, farkkuihin ja huppariin pukeutunut Heikkilä pyhittää lauantai-illan tietokoneen ääressä pelaten.


Selaa kuvia painamalla nuolta, kuvat lainattu Anssi Heikkilän Instagram-tililtä:Pernilla Böckerman on kertonut Instagramissa valmistautuvansa Vasaloppet-kisaan, joka käydään Ruotsissa su 3.3. Perinteisellä hiihtotavalla hiihdettävän Vasaloppetin kilpailumatka on 90 km.


Kuva lainattu Pernilla Böckermanin Instagram-tililtä:Lue myös: Huhhuh! TTK-ope Anssi Heikkilän vaimo on fitness-hottis - Katso kuvat pienissä bikineissä!


Lue myös: Wau! Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti naimisiin Tallinnassa - Katso kuvat - Julkkikset häähuumassa!


Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»