Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Pippa Laukka päivittelee Myyrä-kisaa: “Kyllä tämä oli sellainen luokkaretki, että...”

Lääkäri Pippa Laukka oli mukana Myyrä-seikkailussa, joka kuvattiin Latviassa.

14.4.2021 klo 9:14

Pippa Laukka

Pippa Laukka on tuttu Olet mitä syöt -ohjelmasta, jossa hän on pistänyt suomalaisia ruudun edessä ja takana elämäntaparemonttiin. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Pippa Laukka tippui Myyrästä ja jäljellä on vielä viisi kisaajaa: Joona Puhakka, Teemu Packalén, Pyhimys, Ilari Johansson ja Aino Sirje.


Mitkä olivat vahvuutesi kisassa?

- Hyvä fyysinen kunto ja valehtelun tunnistaminen! Eikä näistä ollut mitään haittaa Myyrä-kisassa.Mistä tunnistit, että joku valehtelee?

- Mua auttaa kokemukseni lääkärin työssä, olen oppinut olemaan ihmisten kanssa ja tulkitsemaan sekä ulkoisesti että hienoviritteisesti heidän taudinkuviaan ja oireitaan. Täytyy oppia tuntemaan ihmisten poikkeamat normaalisti. Tässä ensin pitää oppia tuntemaan ihmiset, jotta pystyy tunnistamaan poikkeamat käyttäytymisessä. Jos katse rupee harhailemaan, puhe pätkimään tai rupeaa hihityttämään tai on varovainen sanoissaan, niin siitä tunnistan valehtelijan.


Pippa Laukka

Pippa Laukalle tuli yllätyksenä, että hän pyrki ottamaan johtajan paikan Myyrä-tehtävissä. Kuva: MTV3


Petyitkö itseesi, miten osasit lukea ihmisiä kisassa?

- Kyllä ihminen on sellainen otus, että se osaa aina yllättää. Huomasin pelin tiimellyksessä, että on sellaisia asioita, joista on ihan varma, mutta se perustuu aina olettamukseen.


Miltä tuntui, kun sait kutsun ohjelmaan?

- Olin kiitollinen, otettu ja tosi innostunut. Tämä oli itselleni aivan uusi kokemus. Mut yllätti todella, että näilläkin vuosirenkailla vielä voi oppia niin paljon itsestään. Tämä oli ihan huikea kokemus ja menee heittämällä mun elämän TOP 5:seen. Lapsen syntymät ja lääkikseen pääsy menevät edelle, mutta kyllä tämä on kärkikahinoissa.


Pippa Laukka

Myyrä-kisaajat Aino Sirje, Pippa Laukka, Ilari Johansson, Teemu Packalén ja Pyhimys. Kuva: MTV3


Mitä opit ohjelmasta?

- Olen hirveä komentamaan muita, olen johtajatyyppi! Olin ajatellut, että olen takarivin hiirulainen tai kuuntelijatyyppi.


Lähtisitkö Myyrään uudelleen?

-En tiennyt, mihin lähdin, mutta ei kaduttanut pätkääkään. Oli ihan huippua! Oli paras mahdollinen jengi mukaan, en tiennyt yhtään, ketä siellä on mukana, enkä ollut suurinta osaa tavannut livenä. Kyllä tämä oli sellainen luokkaretki, että huh, huh!


Lue lisää: Pienen vauvan isä Roope Salminen ei pelännyt koronaa Latviassa - Voimassa nämä tarkat turvatoimet


Lue lisää: Tiukka ei törpöttelylle! Wallu Valpio alkoholikiellossa Myyrässä: “Selkäranka suorassa piti..."


Myyrä MTV3 ti klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat