Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pete Parkkonen ei säästele itseään fanien edessä - Arvaa, montako litraa mies juo lavashowssaan?

Pihtiputaalta kotoisin oleva Pete Parkkonen on täysverinen esiintyjä. Mutta onko hän nähnyt sitä kuuluisaa Pihtiputaan mummoa?

1.5.2020 klo 10:00

All Together Now Suomi
Pete Parkkonen pompahti julkisuuteen Idols-laulukilpailusta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Pete Parkkonen on julkaissut tänä keväänä uutta tuotantoa ja eka singlelohkaisu on nimeltään "Voimaa ja valoa". Myös artisti itse on voimakas ja räväkkä lavalla, mistä se kaikki kumpuaa?

- Rakastan esiintymistä, kun pääsen laulamaan, en koskaan halua säästellä mitään. Kun menen keikalle, teen sitä, mitä itse haluaisin nähdä. Energian vaihto on tärkeintä keikalla, kun anna energiaa, se peilautuu yleisöstä takaisin, Parkkonen hehkuttaa.


Parkkonen on show-mies, joka todellakin pistää itsensä sataprosenttisesti likoon esiintyessään. Siitä kertoo jo hurja juomien kulutus, mies kertoo juovansa 5 litraa vettä keikalla. Usealle artistille endorfiini-adrenaliini -pölly on aikamoinen keikan jälkeen ja nollaaminen voi olla vaikeaa. Miten nollaat keikan jälkeen?

- En saa keikan jälkeen heti unta, menee hetki, ennen kuin rauhoitun. Ei ole poppaskonsteja, juon vettä. Ja viikonloppuisin voi ottaa pari työn jälkeistä bisselasillista.All Together Now Suomi

Pete Parkkonen tuomaroi All Together Now -ohjelmassa Laura Voutilaisen vieressä. Kuva: Jaakko Kahilaniemi, Nelonen Media


Parkkonen on kotoisin Pihtiputaalta, missä asuu myös se kuuluisa Pihtiputtaan mummo. Miten on, oletko nähnyt tätä kuuluisaa Pihtiputaan mummoa lähiaikoina?

- Joo, kyllä sitä näkyy aina, kun siellä käy. Näen kaupassa ja törmää monesti, joskus pääsee antamaan nimmareitakin, Parkkonen heittää iloisesti.


Mummot, vaarit ja muut sukupolvet näkevät Parkkosen ensi syksynä All Together Now Suomi -viihdeohjelmassa, joka alkaa Nelosella myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.


Katso ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Haastattelu tehty 2/2020

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»