Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ou nou! Antti Tuisku sai teininä tiukkaa tylytystä Idolsissa: "Sulla ei ole mikään hirveän..."

Kannattaa uskoa unelmiinsa. Niin teki rovaniemeläinen kaupan kassa Antti Tuiskukin.

18.8.2021 klo 10:00

Antti Tuisku

Antti Tuisku avautui vaikeistakin elämänvaiheistaan Vain elämää -ohjelmassa. Kuva: KKM


Antti Tuisku osallistui Idols-laulukilpailuun v. 2003. Tuolloin tv:ssä nähtiin esittelyvideo teini-ikäisestä, 19-vuotiaasta Antista, joka mm. esitteli kotonaan itse maalaamaansa taulua, lauloi suihkussa ja teki töitä Siwan kassalla.


Lue myös: Antti Tuisku kärsi väkivallasta:”Hän huusi 160 mittarissa, että ajaa päin kalliota ja tappaa meidät"Craig Davidin Walking Away -kappaleen koelauluissa laulanut Tuisku sai tuomareilta mm. seuraavia kommentteja:

- Vitsit. Sulla ei ole mikään hirveän persoonallinen ääni, mikä tekisi muhun lähtemätöntä vaikutusta. Mutta sä vedit ton kyllä hyvin, Idols-tuomari Nanna Mikkonen arvioi.

- Ihan popparin oloinen jäbä. Vähän tylsä saundi, mutta oliskohan sille jotain tehtävissä, tuomari Hannu Korkeamäki pohti.


Nuorukaista pidettiin kuitenkin kehityskelpoisena popparin alkuna.


Katso Antti Tuiskun Idols-video tästä:Loppujen lopuksi Antti Tuisku sijoittui Idolsissa kolmanneksi ja siitä eteenpäin alkoi Tuiskun aikakausi. Heti ensimmäinen albumi myi platinaa. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.


Antti Tuisku on palkittu lukuisilla Emma-pystillä, hänestä on tehty kirjoja, hän on lanseerannut oman vaatemalliston ja ollut mukana tv-ohjelmissa. Uusimpana etappina monipuolinen Tuisku on julkaissut kirjan Menesty! Näin löydät itsesi ja voit hyvin.


Jos kuka, niin Antti Tuisku opettaa, että jokaisella on mahdollista saavuttaa unelmansa.


Lue myös: Yle: Antti Tuisku paljastaa hämärästä mallikeikasta: Vain bokserit jalassa, strippari "työkaverina"


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Antti Tuisku
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat