Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

OP: Veeti Kallio avautui tuloistaan - Pitää Jenni-rakkaansa kanssa tällaista bisnestä: "Olemme... "

Veeti Kallio oli yksi Farmi Suomi -realityn julkkiskisaajista.

21.6.2024 klo 10:00

Veeti Kallio

Veeti Kallio on tunnettu pitkästä urastaan laulajana. Perheeseen kuuluu Jenni-puoliso, tytär sekä kaksi kissaa. Kallion aikuinen poika asuu omillaan. Kuva: Mojo Erämetsä, Nelonen


Veeti Kallio oli mukana keväällä nähdyssä Farmi Suomi tosi-tv-sarjassa. Monipuolinen artisti, yrittäjä, hieroja, tatuoija ylsi kisassa 3. sijalle.


Farmilla Kallio kertoi tuloistaan pitäessään puheen finaaliin päästäkseen. Kallio paljasti, että Farmin voittosumma 30 000 euroa on enemmän kuin koko hänen viime vuoden vuositulonsa.


Nyt Kallio on antanut haastattelun OP-palvelussa, jossa hän mm. kertoo toimeentulostaan.


Haastattelussa Kallio kertoo, että hän pyörittää Jenni-puolisonsa kanssa Pyhänrannan Hirslahden kylässä Kallionkolo bed & breakfast -majoitusta ja anniskelukahvilaa kesäkuukausina. Paikka muuttuu joulupuodiksi loppuvuonna.


Veeti Kallio

Veeti Kallio hellalla kokkauspuuhissa Farmi Suomi -ohjelmassa. Kuva: Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Pariskunta intoutui lähtemään yhdessä yrittämään työttömyyden takia:

-Puolisoni Jenni jäi työttömäksi reilu kuusi vuotta sitten ja alkoi miettiä, mitä sitä oikeasti haluaisi tehdä. Pähkäilimme ja suunnittelimme yhdessä bed and breakfast -konseptia, mutta silloisen omakotitalomme pihapiiri oli siihen liian pieni.


-Lopulta löysimme tämän vanhan hirsitalon pihapiireineen vuonna 2020. Tämä löytyi rantatien varrelta, hyvällä sijainnilla. Teimme vanhasta karjasuojasta anniskelukaffelan, ja pihapiirissä on myös majoitustilat ja puusauna, Kallio avaa.


Yhteinen yritys voi olla suhteelle kompastuskivi. Monipuolinen mies avaa perheen työnjakoa näin:

-Meillä on hyvä työnjako. Puoliso opetteli ennen muuttoa leipomaan juurileipää ja nyt hän tekee kahvilaamme leivän lisäksi itse kaikki kakut, pullat ja suolaiset. Minä myyn. Vierastilat vaativat molemmilta siivoamista, saunan ja vesien lämmitystä, pyykkäämistä ja kompostoivan huussin tyhjentämistä.


Veeti Kallio

Farmi Suomi mitalistit: Sami Jauhojärvi nappasi voiton, Linnea Vihonen tuli toiseksi ja Veeti Kallio kolmanneksi. Kuva: Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Taloudellisesta tilanteestaan Kallio paljastaa seuraavaa:

-Jos kysytään kannattaako tällainen toiminta talousmielessä, voin vastata suoraan, että ei kannata.

-Jos olisin tehnyt koko elämäni talouslaskelmat mielessä päätöksiä, olisi moni asia jäänyt kokematta. En mene lompakko edellä elämässä. Olemme taloudellisesti koko ajan vähän kiikun kaakun, mutta samalla on ollut mielenkiintoista huomata, miten vähällä tulee lopulta toimeen, Kallio toteaa haastattelussa.


Lue myös: Veeti Kallio ei voittanut Farmia - Rehellisenä 30 000 euron menettämistä: "Mä olen kyllä..."


Lue myös: Oliko oikeudenmukaista? Farmi Suomi finaali herättää kummastusta -Osa ei käyttänyt tärkeää oikeutta!


Farmi Suomi Nelonen ja ruutu.fi

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: op-media.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»