Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oliko oikeudenmukaista? Farmi Suomi finaali herättää kummastusta -Osa ei käyttänyt tärkeää oikeutta!

Farmi Suomi -loppukahinat hämmästyttävät.

8.6.2024 klo 10:00

Farmi Suomi

Farmi Suomi -semifinalistit Linnea Vihonen, Sami Jauhojärvi ja Veeti Kallio. Kuvat Alpertti Rieskjärvi, Nelonen, kollaasi photocollage


Farmi Suomi -realityn finaali on takana. Ex-huippu-urheilija Sami Jauhojärvi vei himoitun tittelin ja nappasi 30 000 euron voittopotin. Kokki Linnea Vihonen tuli toiseksi ja Veeti Kallio nappasi pronssisijan.


Vihosella kävi kisan loppua kohti mentäessä pari kertaa todelliset onnenkantamoiset. Hän pääsi viimeiseksi torppariksi, kun Daniel Lehtonen nimesi hänet. Näin hän välttyi kaksintaistelulta ja pääsi suoraan kolmen parhaan joukkoon semifinaaliin. Semifinaalissa puolestaan jo tippuneet farmilaiset äänestivät Vihosen suoraan finaaliin.


Äänestyksessä se pisti silmään, että sieltä puuttui monta farmilaista. Äänestyksestä loistivat poissaolollaan Danny, Iida Vainio ja Archie Cruz. Myöskään Miina Äkkijyrkkä ei ollut paikalla.


Äänestysoikeuttaan puolestaan käytti 9 farmilaista, joista Linnea Vihosen ystäviä vaikuttaisi olevan mittava osa. Michael Ntima, Kirsikka Simberg, Enni Koistinen, Mona Bling, Sofia Zida, Daniel Lehtonen, Merja Kyllönen, Wallu Valpio ja Johanna Pakonen olivat mukana äänestyksessä.


Farmi Suomi

Susanna Laine kertoi farmilaisten antamat äänet Linnea Vihoselle, Veeti Kalliolle ja Sami Jauhojärvelle. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Äänestyksessä Vihonen sai viisi ääntä, Kallio kolme ääntä ja Jauhojärvi yhden äänen. Voidaan vain spekuloida, miten olisi käynyt, jos kaikki Farmi Suomi -kauden julkkiskisaajat olisivat käyttäneet äänioikeuttaan ja tulleet paikalle äänestämään.


Olisiko tässä kohtaa pitänyt tehdä asiat toisin, kun nähtiin, että useampi farmilainen ei käytä äänioikeuttaan? Äänestyksen voittaja sai merkittävän edun päästessään finaaliin kamppailemaan 30 000 eurosta.Farmi Suomi

Farmi Suomi -finaalin katsojat, mukana myös Danny, Iida Vainio ja Archie Cruz. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -finaalissa olivat myös äänestyksestä puuttuneet Danny, Iida Vainio ja Archie Cruz. Ja ehtipä Cruz myös kosia Vainiota finaalissa.


Lue myös: Farmi Suomi: Tätä ei nähty TV:ssä - Linnea Vihonen tilittää häviön jälkeen: "Mä olen koko ajan..."


Lue myös: Farmi Suomi -voittaja Sami Jauhojärvi avautuu Farmi-kokemuksesta: "Tämä on.."


Lue myös: Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."


Farmi Suomi Nelonen ja Ruutu

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»