Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onnea Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius! - Upea pari voitti Tanssii Tähtien Kanssa -kisan

Finaalissa nähtiin tunteita ilosta hurmion kautta syvälle koskettavaan tunnelmaan. Nessut kaivettiin esiin niin kotikatsomoissa kuin live-lähetyksessäkin.

2.12.2019 klo 9:10

Tanssii Tähtien Kanssa

Kaikki tähtiparit esittivät suorassa finaalilähetyksessä kolme tanssinumeroa. Kuvassa Christoffer ja Jutta Helena tanssi jälkeen, jonka koreografian oli tehnyt Helena Ahti-Hallberg. Kuva: MTV3Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa voitosta taistelivat joulukuun ensimmäisen päivän sunnuntaina Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius, Jannika B ja Aleksi Seppänen sekä Meeri Koutaniemi ja Matti Puro.


Voittajaksi äänestettiin Christoffer Strandberg tanssiparinsa Jutta Heleniuksen kanssa.

-Tämä on ollut elämämme seikkailu täynnä oppia, iloa ja intohimoa. Suurin voitto on ollut se, että olen saanut jakaa tämän matkan Jutan kanssa, Christoffer Strandberg kommentoi voiton ratkettua MTV3:n tiedotteessa.


-Olen niin ylpeä Christofferista ja kiitollinen, että saimme kokea tämän yhdessä. Kiitos kaikille, jotka meitä äänestivät, Jutta Helenius komppasi parinsa vierellä.


Tanssii Tähtien Kanssa

Laulaja ja muusikko Jannika B sekä Aleksi Seppänen tulivat kansanäänin toiseksi. Kuva: MTV3


Finaalissa nähtiin tunteita ilosta hurmion kautta syvälle koskettavaan tunnelmaan. Nessut kaivettiin esiin niin kotikatsomoissa kuin live-lähetyksessäkin.


Kansa valitsi voittajan. Tällä kertaa tuomarit Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen kyllä antoivat pisteitä, mutta heidän pisteensä eivät suoraan vaikuttaneet tulokseen.


Tanssii Tähtien Kanssa

Valokuvaaja, journalisti ja dokumentaristi Meeri Koutaniemi sekä Matti Puro saivat TTK-kisassa pronssia. Kuva: MTV3


Järjestyksessään 12. tuotantokauden tasoa on ylistetty koko syksyn ajan poikkeuksellisen kovaksi.


Jäikö finaali näkemättä? Katso Tanssii Tähtien Kanssa ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue lisää: Putous-Christoffer Strandberg ja perhe: Janne-mies, Valma-koira ja Christoffer on kolmen koplaKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat