Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onko tämä Vain elämää koskettavin veto ikinä? Vesku Jokinen kääntyy pois: "Voi perk**le..."

Vain elämää -ohjelmassa koetaan riemua, iloa ja liikutusta. Perjantai-iltana koetaan yksi tämän kauden tai ehkä kaikkien kausien vaikuttavimmista hetkistä.

13.11.2020 klo 10:00

Vain elämää

Jannika B tulkitsee Klamydian biisin Pyyntö. Kuva: Nelonen/Petri AhoJannika B on valinnut Klamydian tuotannosta kappaleen, jossa käsitellään lapsuutta ja vanhemmuutta. Vesku Jokisen kirjoittama kappale on nimeltään Pyyntö.


Vesku Jokinen kertoo biisin olevan hänen paras kappaleensa.


-Perhe ja isyys, se on tärkeintä, mitä tällä planeetalla on. En koe olevani malli-isä, mutta yritän olla sellainen. Mietin, että tämä on sellainen biisi, että tämän parempaa mä en osaa tehdä. Siihen tuli annettua kaikki, mitä sielussa silloin pyöri, Jokinen tilittää ohjelmassa.


Vain elämää

Vesku Jokinen on Klamydian kantava voima ja solisti. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Jannika B:n esityksessä on mukana kaikkien yllätykseksi lapsiääni, laulussa laulaa mukana Jannika B:n ja Toni Wirtasen tytär Martta. Esitys on koskettava ja tuskin kenelläkään pysyy pöydän ääressä silmäkulma kuivana.


-Oliko tämä äidin ja tyttären ensimmäinen duetto?, Arja Koriseva saa kysyttyä.


-Joo, se oli meidän Martta. Hän yksi päivä lauleli tätä ja mietin, haluaisikohan hän laulaa tässä. Hän sanoi, että en! Sitten meni muutama viikko. Laitoin häntä nukkumaan, hän oli jäämässä hoitoon vanhempieni luo ja olin selittänyt, että nähdään, kun mamma on tullut musiikkileiriltä. Sitten hän yhtäkkiä sanoi, että mamma, minä haluan nyt laulaa. Hän on laulanut sen a cappellana mun puhelimen sanelimeen, hän muisti sävellajin ja kaiken täydellisesti!, Jannika B sanoo herkistyneenä.Vain elämää

Vesku Jokinen toi STIGin päivänä Klamydia-yhtyeen lauteille. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Esitys saa Vesku Jokisen liikuttumaan ensimmäistä kertaa ohjelman aikana.


-Tämä oli semmoinen veto, mikä on mulle henkilökohtaisesti todella tärkeä. Mä tein sen mun pojalleni mun isyydestäni, ja halusin niin kuin... Voi perkele, Vesku Jokisen lause jää kesken, eikä hän pysty kertomaan kappaleestaan enempää, vaan kääntää selkänsä kameralle liikuttuneena.


Vain elämää Nelosella pe klo 20.

Katso tv-ohjelma-ajat aina kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat