Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onko tämä Suomen hauskin mies? Kaksinkertainen Putous-voittaja Joonas Nordman saa oman shown

Joonas Nordman Show kutsuu jokaiseen lähetykseen kolme vierasta yhteiskunnan eri osa-alueilta. Aiheet napataan kuluneen viikon suurimmista puheenaiheista ja ilmiöistä.

2.3.2020 klo 9:20

Joonas Nordman Show

Joonas Nordman tunnetaan koomikkona, näyttelijänä, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Kuva: MTV3


Suomen hauskimmaksi mieheksi tituleerattu Joonas Nordman saa oman viihteellisen talk show'n lauantai-iltaan. Joonas Nordman kutsuu jokaiseen lähetykseen kolme vierasta yhteiskunnan eri osa-alueilta, tarkoituksena on haastaa vieraat aitoon ja välittömään keskusteluun.


-Vaikka talk show -sanasta saattaa tulla mieleen tiukka ajankohtainen uutisohjelma tai vieraiden mieletön grilli, on ohjelma täysin päinvastaista. Ohjelmassa käsitellään viiltävän huumorin keinoin ajankohtaisia puheenaiheita ja ilmiöitä, ja musiikista vastaa Siskonpedin musiikista ja Putouksen housebändistäkin tutun Katja Lapin loistava bändi, Nordman kertoo MTV:n tiedotteessa.


-Myös he saavat sohvalla istuessaan olla lauantai-illan tunnelmissa, sillä rento ja komediallinen ote kantaa läpi ohjelman. Kenenkään kanssa ei olla ryppyotsaisia. Vieraat pääsevät kertomaan ennenkuulumattomia tarinoita ja kokemuksia elämänsä sekä uransa varrelta. Osan vieraista haastan myös pieneen yllätystehtävään, Nordman jatkaa.


Joonas Nordman Show

Joonas Nordman on voittanut kaksi kertaa Putouksen sketsihahmokisan. Vuonna 2014 Nordman voitti Salme Pasi -nimisellä liito-orava -hahmollaan ja seuraavana vuonna Matti Pikkuvanhanen -hahmo ylsi ykköspaikalle. Kuva: MTV3


Joonas Nordman Show MTV3-kanavalla lauantaisin 28.3. klo 21 alkaen.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»