Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oman käden kautta menehtynyt julkkiskokki Anthony Bourdain tv:ssä - Ruokareality vie maailmalle

Suomessakin vieraillut Anthony Bourdain tutustuttaa katsojat ruoan ihmeelliseen maailmaan.

30.5.2021 klo 7:00

Anthony Bourdain - kohti tuntematonta

Anthony Bourdain on tehnyt ruokaohjelmia ja tullut sillä kansainväliseksi tähdeksi omalla alallaan. Kuva: Sub


Anthony Bourdain on ristiriitainen hahmo, hän on tv:stä tuttu ruokaohjelmien tekijä, joka kuoli oman käden kautta hotellihuoneessa Ranskassa v. 2018. Mies oli tunnettu kokki, kirjailija ja matkaaja, katsojat ympäri maailmaa ovat päässeet nauttimaan hänen omaperäisistä matkailu- ja ruokaohjelmistaan.


Bourdainin matka vei myös Suomeen Anthony Bourdain maailmalla -ohjelma tiimoilta. Suomi-jaksossa Bourdainin isäntänä toimi muusikko Sami Yaffa. Bourdain koki Suomessa mm. kuppausta Helsingin Kallion yleisessä saunassa, söi perinneruokia suomalaisessa kodissa ja maistoi lihapiirakkaa kaikilla mausteilla.Nyt alkavan ruokarealityn kahdeksassa jaksossa voi napata itselleen ruokatärpit mm. Budapestistä, Miamista, Skotlannista ja Madagaskarilta.


Kausi 5, 1/8. Anthony Bourdain vierailee Glasgow'ssa, yhdessä lempikaupungeistaan, ja tapaa siellä mm. eläköityneen poliisin, lähitaistelukouluttajan ja koomikon. Hän suuntaa sitten Ylämaille metsästämään kauriita ystävänsä ravintolakriitikko A. A. Gillin kanssa.


Anthony Bourdain - kohti tuntematonta Subilla su 30.05. klo 23.55

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat