Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Olisiko Kim Heroldin pitänyt voittaa Selviytyjät Suomi?-"Kyllä kisa ylitti odotukset rankkuudellaan"

Kim Herold oli monta kertaa pudotusuhan alla, mutta selvitti tiensä finaaliin.

15.5.2019 klo 11:00

Selviytyjät Suomi

Kim Herold on niittänyt julkisuutta mm. laulajana ja mallina sekä osallistunut Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan v. 2009. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Kim Herold tuli Selviytyjät Suomi -kisassa kakkoseksi Miska Haakanan napatessa voiton. Kim aiheutti pahennusta etenkin naiskilpakumppaneissa ja häntä syytettiin finaalilähetyksen heimoneuvostossa mm. liiasta ruoan syömisestä ja turhan kovasanaisesta kannustuksesta kisoissa.


Kim Herold pärjäsi hyvin kilpailuissa ja voitti useita koskemattomuuskilpailuja. Somessa ja esim. Nauris.fi Facebook-sivuilla on kuhistu, kumman olisi pitänyt voittaa kisa. Miska on saanut kiitosta ja häntä on pidetty kisan arvoisena voittajana. Mutta on tuotu myös ilmi, että Kim ei voittanut, koska hän pelasi avoimesti kovaa ja oli tiputtamassa pois porukkaa, jotka omasta mielestään tippuivat liian aikaisin. Tippuneet käärmistyivät ja päättivät kostaa, eivätkä välittäneet Kimin kisavoitoista.


Oli niin tai näin, sekä Miska että Kim pärjäsivät kisassa erittäin hyvin, koska pääsivät finaaliin.


Nauris.fi haastatteli Kim Heroldia Selviytyjät Suomi -sarjan kuvausten loputtua. Lue Kimin tunnelmat kuvan alta.


Selviytyjät Suomi

Kisassa joutui venymään äärimmilleen. Kuva: Nelonen, Lars Johnson


Mikä oli parasta?

- Itse kisa, se oli tällaiselle puoli-urheilijalle kuin olisi lapsi päässyt karkkikauppaan. Pääsin tekemään kaikkia kivoja juttuja.


Mikä oli kamalinta?

- Tylsyys ja ravinnon puute.


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Yllättävän outoja ruokia, kuten chicken wings ja kaikkia, missä on paljon rasvaa. Primääritarpeet tulivat todellakin esille.


Selviytyjät Suomi

Se on tuuletuksen paikka, finaalipaikka napattuna! Kuva: Nelonen, Lars Johnson


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Kyllä joku kirja olisi ollut mukava. Vaikka joku filosofian tai itsetutkiskelun kirja, sääli vaan, ettei aivot oikein toimineet siellä. Joten ihan vaan joku trilleri.


Mitä vaatetta kaipasit eniten?

- Mitä tahansa puhdasta, puhtaat kalsarit olisi olleet mukavat!


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Kyllä kaikkia läheisiä tuli kaivattua. Mutta siskon koiraa kyllä kaipasin eniten ja sitten yhtä Mollia, jackrusselin terrieriä, jota aina hoidan. Ne on mun buddies, ja niitä oli ikävä.


Selviytyjät Suomi

Kim Herold menestyi varsinkin kisan loppuvaiheessa erinomaisesti urheilutehtävissä, mutta myös logiikkaa vaativissa kisoissa. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Kyllä kisa ylitti odotukset rankkuudellaan. Tämä oli kerran elämässä -kokemus ja olen tosi iloinen, että lähdin mukaan.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Lähtisin varmaan, mutta elämäntilanne vaikuttaa paljon. Mutta jos joku saa mahdollisuuden ja miettii, kannattaako mennä, niin ehdottomasti kannattaa.


Spekuloidaan, että jos olisit voittanut pääpalkinnon eli 30 000 euroa, niin mihin käyttäisit sen?

- Remontoin tällä hetkellä, joten remonttiin menisi vähän. Olen ollut Unicef-lähettiläs, joten sinne kanssa menisi osa. Ja sitten koirankekseihin!


Nauris.fi onnittelee Selviytyjät Suomi -hopeasta!


Katso Selviytyjät Suomi -finaalin ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat