Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ökysynttärit! Mikko Leppilammen Lilia-tytär juhli 18-vuotispäiväänsä - Katso kuvat!

Lilia Leppilampi on täyttänyt 18 vuotta.

17.11.2023 klo 13:00

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on keskittynyt viime vuosina näyttelijän töihin ja hänet on nähty lukuisissa tv-sarjoissa, kuten Los Angelesin kuningas, Hautalehto ja Lahti 2001. Tämä kuva on otettu Tanssii Tähtien Kanssa -lehdistötilaisuudessa v. 2021. Kuva: Suomi24 Viihde


Näyttelijä, juontaja, laulaja, yrittäjä Mikko Leppilammen tytär Lilia on täyttänyt 18-vuotta ja tullut täysi-ikäiseksi. Bileitä on juhlittu Helsingissä julkkisten suosimassa trendipaikassa, Groteskissa.


Synttärisankari on jakanut omalla, julkisella Instagram-tilillään tunnelmia juhlista. Myös Mikko Leppilammen vaimo Beata Leppilampi on ollut aktiivinen somessa.


Juhlien yksi pääväreistä on kulta. 18-vuotiaalla Lilialla on päällään näyttävä, kultainen mekko, jossa huomion kiinnittää pitkät, leveät hihat. Vaaleat hiukset ovat auki.


Juhlatilat on koristeltu kultaisin ilmapalloin ja kultaisella kuvausseinäkkeellä. Juhlakansa on pukeutunut pukuihin ja juhlamekkoihin. Toki täysi-ikäisyyden kunniaksi kuvissa Lilianin kädessä näkyy myös viinilasi.


Päivänsankari poseeraa kultamekossa ilmapalloröykkien keskellä kultaisen kuvausseinäkkeen edessä. Kuva lainattu Lilia Leppilammen Instagram-tililtä:
Juhlahumua ja tunnelmaa. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta. Kuvat lainattu Lilia Leppilammen Instagram-tililtä:Myös Beata Leppilampi on julkaissut Instagram-tilillään kuvia itsestään ja päivänsankarista. Beata Leppilampi kirjoittaa:

-Viikonloppuna laitettiin vähän parempaa päälle ja juhlittiin mun lemppari 18-vuotiasta. Oon niin onnellinen että oot mun elämässä.


Beata Leppilampi mustassa, kiiltelevässä mekossaan vangitsee katseet. Beatan ja Lilian yhteiskuva on kuva nro 2. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta. Kuvat lainattu Beata Leppilammen Instagram-tililtä:Lilia Leppilammen äiti on Emilia Vuorisalmi. Mikko ja Beata Leppilammella on kaksi yhteistä lasta.


Lue myös: Yksityisyydestä tarkka Mikko Leppilampi julkaisi harvinaisen sukulaiskuvan - Some ihastui!


Lue myös: Huomasitko? Mikko Leppilampi kutsui häihin myös ex-vaimonsa - Tämä yksityiskohta kiinnittää huomion


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»