Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ökyjulkkis Kim Kardashian juhlii pyöreitä - Synttärikakussa on kyllä aika erikoinen koriste...

Megaluokan kansainvälinen julkkis Kim Kardashian täytti 40-vuotta.

22.10.2020 klo 11:33

Kardashianit

Kim Kardashian on yksi seuratuimmista Instagram-vaikuttajista. Kuva: Depositphotos


Kimberly Noel Kardashian West on tosi-tv-tähti, seurapiirijulkkis ja yrittäjä. Hän on noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista naisista - ja uskomatonta mutta totta, pääosin vartalonsa ansiosta.


40-vuotta täyttävällä somevaikuttajalla on kymmeniä miljoonia seuraajia Twitterissä ja Instagramissa. Hänen nimeään kantaa moni tuote: on vaatteita, kosmetikkaa ja jopa mobiilipeli. Kim Kardashian on naimisissa räppäri Kanye Westin kanssa ja heillä on neljä lasta.Syntymäpäivänsä kunniaksi Kim Kardashian julkaisi Instagram-tilillään kuvan syntymäpäiväkakusta, jonka koriste on aika erikoinen. Koristeena on nimittäin itse päivänsankari! Pätevä bisnesnainen ei jätä syntymäpäivän nostattamaa kävijäpiikkiä tilillään huomiotta, vaan markkinoi samalla meikkisarjaansa.


Paina kuvassa olevaa nuolta, niin näet myös videon:Kardashianin elämää voi seurata meillä Suomessakin myös tv:ssä, sillä tv:ssä pyörii hänen perheestään kertova tosi-tv-sarja Kardashianit (Keeping Up With the Kardashians).


Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie ja äiti Kris kuuluvat Hollywoodin kermaan. Suosikkisarja Kardashianit seuraa näiden kurvikkaiden draamakuningattarien elämää.


Kardashianit

Realitytähdet rivissä. Kuva: Ava


Kardashianit pyörii Avalla

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Kardashianit
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat