Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oi! Michael Monroe ja jättiyllätys - Marjatta-äidiltä lapsena saatu nalle innoitti suloiseen tekoon!

Rocktähti Michael Monroe on tehnyt uuden aluevaltauksen.

22.8.2022 klo 11:00

Michael Monroe

Michael Monroe on ihastuttanut suomalaisia rehellisyydellään The Voice of Finland -valmentajana. Kuva: Nelonen


Matti Fagerholm, taiteilijanimeltään Michael Monroe, nousi maailmanmaineeseen Hanoi Rocks -yhtyeen keulakuvana ja solistina. Monroe on monilahjakas taiteilija, esiintyjä - ja nyt myös lastenkirjailija.


Monroe on kirjoittanut lastenkirjan, joka perustuu rocklegendan omaan lapsuuteen. Näin Michael Monroe kirjoittaa Instagram-tilillään:

-Hey, kirjoittamani suloinen lastenkirja ”Makke ja Nupu” ilmestyy 8.9.! Kirja perustuu tositarinaan lapsuudestani rakkaan pehmolelu nalleni, Nupun kanssa, seikkaillessamme elämäni alkupolulla. Kirjasta löytyy kiva, söpö ja opettavainenkin tarina! Kannattaa hankkia!


Instagramissa jakamissaa kuvissa rocklegenda poseeraa oman pehmolelunsa ja uutukaisen kirjan kanssa. Toisessa kuvassa kirjan takakansi. Teoksen on kuvittanut Ilona Partanen. Katso kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Kirjan takakannessa kerrotaan kirjan sisällöstä näin:

"Makke saa äidiltään pehmolelun, jonka nimeksi tulee Nupu. Nupulla on suuret kirkkaanpunaiset korvat, täynnä valkoisia pilkkuja kuin myrkkysienessä. Pian Makkelle selviää, että korviensa avulla Nupu pystyy paitsi puolustautumaan vaaroilta myös suojelemaan muita. Nupu kainalossa Makke selviytyy mistä vaan!"


Michael Monroe

Michael Monroe kokkasi äidilleen Marjatta Fagerholmille Illallinen äidille tv-sarjassa. Kuva: MTV3


Monroen äiti on Marjatta Fagerholm, joka oli Ylellä töissä äänitarkkailijana. Monroen isä on edesmennyt Pentti Fagerholm, joka toimi Yleisradion pääkuuluttajana.


Michael Monroe on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia rock-tähtiä. Hän on tehnyt yhteistyötä nimekkäiden bändien ja artistien kanssa.


Lue lisää: Michael Monroe tuo Marjatta-äitinsä tv:seen: "Vaikka olenkin tällainen erikoistapaus..."


Lue myös: Michael Monroe 60 vuotta! Rokkilegenda kovassa iskussa - I Live Too Fast to Die Young!


Illallinen äidille MTV Katsomo.


Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»