Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Michael Monroe tuo Marjatta-äitinsä tv:seen: "Vaikka olenkin tällainen erikoistapaus..."

Illallinen äidille -sarjan uusintajaksossa illallista kokkaa rocktähti Michael Monroe.

17.4.2021 klo 8:00

Illallinen äidille

Matti Fagerholm, taiteilijanimeltään Michael Monroe, ja Marjatta-äiti. Kuva: MTV3


Illallinen äidille -ohjelmassa tavataan Michael Monroe, joka haluaa tarjota illallisen äidilleen. Monroen äiti on Marjatta Fagerholm, joka oli Ylellä töissä äänitarkkailijana. Monroen isä on edesmennyt Pentti Fagerholm, joka toimi Yleisradion pääkuuluttajana.


Marjatan illallisella kilistellään kuohuviinilaseilla ja muistellaan menneitä. Innostuupa rock-Monroe myös lurauttamaan sanasen ja kaksi ranskaksi.


Michael Monroe on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia rock-tähtiä. Mies jakoi Instagramissa kuvan Alice Cooperin syntymäpäivänä ja toivotti megatähdelle onnea:
Marjatta-äiiti on tuonut mustikkapiirakkaa kuuluisalle pojalleen jopa Lontooseen asti, joten jälkkäriksi on piirakkaa - tietysti vaniljajäätelön kera.

-Vaikka olenkin tällainen erikoistapaus, olet täydellinen äiti minulle, Michael Monroe pistää kauniisti äidilleen kirjoittamassa kirjeessä.


Lue tästä Michael Monroen kirjoittama kirje:


Illallinen äidille

Rokkitähti Monroe kirjoitti äidilleen kirjeen. Kuva: MTV3


Illallinen äidille on ohjelma, jossa julkkis valmistaa kolmen ruokalajin illallisen omalle äidilleen yhdessä Kape Aihisen kanssa. Kokattavat ruokalajit koostuvat päähenkilön lapsuuden ja nuoruuden maistuvimmista muistoista. Aterian ja jutustelun päätteeksi päähenkilö lukee koskettavan kirjeen, jossa hän vielä kerran kiittää äitiä kaikesta.


Illallinen äidille on suomalainen formaatti, joka on myyty myös maailmalle: Belgiaan, Espanjaan, Latviaan ja Uruguayhin.


Illallinen äidille mtv.fi

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»