Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Michael Monroe tuo Marjatta-äitinsä tv:seen: "Vaikka olenkin tällainen erikoistapaus..."

Illallinen äidille -sarjan uuden kauden avausjaksossa illallista kokkaa rocktähti Michael Monroe.

17.4.2021 klo 8:00

Illallinen äidille

Matti Fagerholm, taiteilijanimeltään Michael Monroe, ja Marjatta-äiti. Kuva: MTV3Illallinen äidille -kauden avausjaksossa tavataan Michael Monroe, joka luo illallisen äidilleen. Monroen äiti on Marjatta Fagerholm, joka oli Ylellä töissä äänitarkkailijana ja edesmennyt isä Pentti Fagerholm oli Yleisradion entinen pääkuuluttaja.


Marjatta-äiiti on tuonut mustikkapiirakkaa kuuluisalle pojalleen jopa Lontooseen asti, joten jälkkäriksi on piirakkaa nytkin saatava - tietysti vaniljajäätelön kera.


Michael Monroe on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia rock-tähtiä. Mies jakoi Instagramissa kuvan Alice Cooperin syntymäpäivänä ja toivotti megatähdelle onnea:Marjatan illallisella kilistellään kuohuviinilaseilla ja muistellaan menneitä. Innostuupa rock-Monroe myös lurauttamaan sanasen ja kaksi ranskaksi.


-Vaikka olenkin tällainen erikoistapaus, olet täydellinen äiti minulle, Michael Monroe kirjoittaa kauniisti kirjeessään.


Lue tästä Michael Monroen kirjoittama kirje:


Illallinen äidille

Rokkitähti Monroe kirjoitti äidilleen kirjeen. Kuva: MTV3


Illallinen äidille on ohjelma, jossa julkkis valmistaa kolmen ruokalajin illallisen omalle äidilleen yhdessä Kape Aihisen kanssa. Kokattavat ruokalajit koostuvat päähenkilön lapsuuden ja nuoruuden maistuvimmista muistoista. Aterian ja jutustelun päätteeksi päähenkilö lukee koskettavan kirjeen, jossa hän vielä kerran kiittää äitiä kaikesta.


Illallinen äidille on suomalainen formaatti, joka on myyty myös maailmalle: Belgiaan, Espanjaan, Latviaan ja Uruguayhin.


Illallinen äidille alkaa ti 11.5. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat