Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onnea Michael Monroe 60 vuotta! Rokkilegenda kovassa iskussa - I Live Too Fast to Die Young!

Michael Monroe täyttää perjantaina 17.6. pyöreät 60 vuotta.

17.6.2022 klo 10:40

Michael Monroe

Hanoi Rocks -legenda Michael Monroe on tullut koko kansan tuntemaksi The Voice of Finland -valmentajana. Kuva: Saku Tiainen/Nelonen


Matti Fagerholm, taiteilijanimeltään Michael Monroe, nousi maailmanmaineeseen Hanoi Rocks -yhtyeen keulakuvana ja solistina.


Michael Monroe on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia rock-tähtiä. Hän on tehnyt yhteistyötä nimekkäiden bändien ja artistien kanssa. Rock-legenda on edelleen kovassa iskussa ja keikkaillut mm. Alice Cooperin ja Guns N’Rosesin kanssa.


Michael Monroen bändi on julkaissut juuri uuden albumin I Live Too Fast to Die Young! Albumin nimi sopii hyvin Monroen persoonaan, jossa vauhtia riittää.


Tässä kuva uuden albumin kannesta Monroen Instagramista:Säpinää riittää myös elokuvapuolella, sillä Michael Monroen uskomattomasta elämästä julkaistaan dokumenttielokuva, joka kantaa nimeä Michael Monroe - The Best Kept Secret in Rock ’n’ Roll. Kaiho Republicin tuottama ja Nelonen Median levittämä dokkari saa ensi-iltansa alkuvuonna 2023.


Tuhannesti onnea Michael Monroe! Vierivä kivi ei sammaloidu!


Lue myös: Michael Monroe kirjoitti Marjatta-äidilleen koskettavan kirjeen Illallinen äidille tv-sarjassa: "Vaikka olenkin tällainen erikoistapaus..."


The Voice of Finland ja The Voice of Finland: Senior ruutu.fi


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»