Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oi! Jukka Hildén sai ystävänsä Jarno Laasalan kyynelehtimään: “Kun itsellä on omia lapsia, niin...”

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -erikoisjaksossa Duudson-ystävykset liikuttuvat ja liikuttavat.

19.3.2022 klo 10:00

Jukka Hildén

Jarno Laasala on yksi Duudsoneita, ohjaaja, ex-toimitusjohtaja ja luennoitsija. Hän on tehnyt mm. Duudsonit tuli taloon ja Posse tv-ohjelmia. Kuva: MTV3


Jarno Laasala on yksi Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman vieraista. Laasala on mukana Pelastakaa lapset -erikoisjaksossa 28.3.Laasala on Pelastakaa Lapset -järjestön kuukausilahjoittaja, ja ohjelmassa mukana olo oli hänelle iso kunnia.

-Oli ihana päästä mukaan tähän jaksoon, olen ollut vuosia kuukausilahjoittaja. Uskon hyvään. Kaikki lähtee lapsista. Meidän koko elämää muovaa se, että millainen lapsuus meillä on ollut. Haluan tehdä sitä yhteistyötä luotettavan tahon kanssa.


-Nyt korona-aikana ollaan myös Duudsoneina ja Lakeus-merkin kanssa lahjoitettu rahaa. Haluan uskoa itse hyvään ja viedä hyvää eteenpäin. Konflikteisssa ja sodissa sekä Suomessa auttaa vähävaraisia perheitä, Laasala kertoo ohjelman etälehdistötilaisuudessa, joka pidettiin ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.


Jukka Hildén

Jukka Hildén oli mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Kuva: KKM


Lavalla Lausala koki todella tunteikkaita hetkiä, kun Jukka Hildén yllätti miehen ja bändinä oli CMX.

:

-Se meni tunteisiin lavalla, se oli niin kokonaisvaltaista. Kun itsellä on omia lapsia, niin kaikesta tulee vielä läheisempää ja koskettavampaa.


-Tämä tuli tosi puun takaa, se kiitollisuus, kun olet lavalla on aivan mieletöntä. Että joku on järjestänyt sulle tällaisen yllätyksen. Ja se avun vieminen perille konkretisoitui, se oli mulle tosi iso hetki. Mitä me ihmiset pystytään saamaan aikaiseksi, kun jaetaan hyvää eteenpäin. Kyllä siinä kyyneltä vierähti poskelle.


Jukka Hildén

Ystävykset Jarppe, Jukka Hildén, HP ja Jarno Laasala. Kuva: KKM


Kenet sinä haluaisit yllättää ja miksi?

-Kyllä yllättäisin oman äitini. Hän on antanut mulle aina parhaansa, mitä on vain pystynyt. Omalla äidillä on ollut monia vaiheita omassa elämässä, mutta aina hän on pyrkinyt tarjoamaan omille lapsilleen ja muiden lapsille parhaansa. Hän on jakanut hyvää eteenpäin ja antanut mulle hyvät arvot elämään, jonka varassa itse rakennan omaa elämääni.


Laulu rakkaudelle -ohjelman erikoisjaksossa juhlitaan satavuotiasta Pelastakaa Lapset -järjestöä. Yllätysten tuoliin nousee myös suomalaisia arjen sankareita, jotka ovat suurella sydämellä auttaneet lapsia hädän hetkellä.


Laulu rakkaudelle – Pelastakaa lapset 100v sunnuntaina klo 19.30 MTV3 ja mtv-palvelu

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat