Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho, vanhat tekijät pois! Tässä on Kotoisa-remppaohjelman uusi tiimi: Niina, Rickard ja Helga

Kotoisa tv-sarjan uudella kaudella otetaan entistä enemmän huomioon vanhojen huonekalujen uusiokäyttö ja kierrätys.

29.1.2021 klo 7:00

Kotoisa

Kotoisan asiantuntijaviisikko: Rickard Carlsson, Niina Ahonen, Arto Kontio, Helga Andersson ja Tero Kontio, kuva: MTV3


Suositun remontointi- ja sisustusohjelman neljännellä kaudella uudistunut tiimi toteuttaa muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoille.


Asiantuntijaviisikon uutena sisustussuunnittelijana aloittaa Niina Ahonen, korjausrakentajana Rickard Carlsson ja pihasuunnittelijana Helga Andersson. Piharemonttien parissa Helgan kanssa jatkavat jo aiemmalta kaudelta tutut viherrakentajaveljekset Arto ja Tero Kontio.Tulevalla tuotantokaudella tehdään muutos yhteensä kymmeneen sisä- ja ulkokohteeseen, joista jokainen remontoidaan ja sisustetaan asukkaiden haaveiden ja toiveiden perusteella. Sisäkohteissa on mukana koteja isoista omakotitaloista yksiöihin. Tällä kaudella remonteissa otetaan entistä enemmän huomioon myös vanhojen huonekalujen uusiokäyttö ja kierrätys. Myös ulkokohteissa tehdään näyttäviä remontteja.


Uuden kauden ensimmäisessä jaksossa täydellisen muutoksen kokee Mikko ja Sara Parikan uudiskohteen piha, kun kivinen sorapiha remontoidaan lapsiperheen tarpeisiin.


Tässä on uusi tiimi:

Kotoisa


Niina Ahonen - sisustussuunnittelija

Niina kutsuu itseään sisustusalan moniottelijaksi ja haluaa olla sisustussuunnittelija, joka taipuu monenlaisiin projekteihin yksityiskodeista hotellien suunnitteluun. Niina on rohkea suunnittelija, joka tavoittelee asiakkaalle hyvää ja tasapainoista oloa toimivalla ja kauniilla sisustuksella. Stailaus on Niinan vahvuus. Niina nauttii niin pienten kuin isojenkin kokonaisuuksien suunnittelusta, sillä pienelläkin muutoksella voi olla asiakkaalle todella suuri merkitys. Niina on tuttu ohjelmista Pientä Pintaremonttia ja Pientä Mökkiremonttia.

Kotoisa


Rickard Carlsson - rakennusurakoitsija

Kotoisan sisätiimiin liittynyt rakennusurakoitsija Rickard Carlsson on nuoreen ikään nähden kerryttänyt jo 15 vuoden työkokemuksen, joista pyörittänyt omaa yritystä seitsemän vuotta. Rickardille rakkaimpia projekteja ovat täyssaneeraukset. Rickardin mielestä tärkeintä remontointiurakoissa on noudattaa hyvää rakennustapaa sekä pitkäikäiset ja kestävät ratkaisut. Tärkein hetki projekteissa on, kun kohde on valmis ja saa ylpeänä luovuttaa avaimet asukkaille.

Kotoisa


Helga Andersson - maisemasuunnittelija

Helga Anderssonilla on vuosien kokemus maisemasunnittelijana. Hän on aloittanut uransa 20 vuotta sitten puutarhojen hoidon parissa ja pyörittää nykyään omaa viherrakennusyritystä. Helga kokee omaksi vahvuudekseen, että hänen suunnittelemansa pihat eivät ainoastaan näytä kauniilta paperilla, vaan ovat myös toteutettavissa ja toimivat käytännössä. Helgan sydäntä lähellä ovat uudiskohteiden pihat kaikessa haastavuudessaan, sillä ne ovat yleensä kuin tyhjä paperi: kohteissa on paljon toiveita, mutta rajallisesti tilaa.

Kotoisa


Arto Kontio - viherrakentaja

Arto Kontio on viherrakentaja, joka on pyörittänyt omaa viheralan yritystään jo 16 vuotta. Hän on rakentanut uransa aikana lukemattomia pihoja niin kotitalouksille kuin taloyhtiöillekin. Arton matka alalle alkoi kesätyöstä, joka vei miehen täysin mennessään. Parasta viherrakentajan ammatissa on hänen mielestään työn käytännönläheisyys ja se, että työssä tapaa paljon ihmisiä. Paras hetki on se, kun pääsee näkemään valmiin kohteen. Kotoisan tekemissä kohteissa on Arton mukaan tavallistakin jännittävämpää se, ettei asukas tiedä yhtään, mitä tulee saamaan.

Kotoisa


Tero Kontio - viherrakentaja

Tero Kontio on kartuttanut vuosien saatossa monipuolista osaamista viherrakentamisen parissa ja ollut veljensä Arto Kontion kanssa vastuussa yhteisestä yrityksestä jo vuosien ajan. Terolta sujuvat niin konetyöt kuin kiveysten rakentaminenkin. Hän on tarkka viimeistelyjen suhteen ja Terolle onkin tärkeää, että jokainen yksityiskohta on tarkastettu ennen kuin kohde luovutetaan asukkaalle. Hänen filosofiaansa on, että jokainen kohde pitää tehdä yhtä huolella kuin tekisi omaa pihaansa. Teron mielestä palkitsevin asia on muutoksesta on tullut juuri sellainen kuin asiakas on halunnut ja toivonut.


Kotoisa MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 3.2. klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat