Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Talent Mikko soittaa nokkahuilua nenällään! Jos kokeilet kotona, muista tämä!

Talent Suomi tuo tv:seen mitä erikoisempia taitoja ja esiintyjiä. Yksi heistä on nokkahuilumies Mikko Rautiainen.

7.2.2021 klo 7:00

Talent Suomi

41-vuotias Mikko Rautiainen on asunut Lontoossa 10 vuotta, mutta muutti pari vuotta sitten Helsinkiin. Mikko on tehnyt teatteria 5-vuotiaasta asti ja toimii nyt teatteriohjaajana. Musiikki on Mikolle rakas harrastus ja intohimo. Kuva: MTV3


Talent Suomi -viihdeohjelman uusi kausi starttaa helmikuussa ja luvassa on esityksiä ja esiintyjiä, jotka naurattavat, ilahduttavat, koskettavat, kummastuttavat, yllättävät ja inspiroivat, eikä shokeiltakaan vältytä. Yksi ensimmäisen jakson erikoisimmista esityksistä on Mikko Rautiainen nokkahuilullaan.Mikko Rautiainen aloitti nokkahuilun, tuon meistä monelle ala-asteelta tutun puhaltimen, soittamisen alle parikymppisenä. Hän ei ymmärtänyt, miksi nokkahuilua pidettiin niin järkyttävänä soittimena ja alkoi ottaa siihen tunteja. Lontoossa 10 vuotta asunut Mikko päätti kerran eräällä lontoolaisklubilla kokeilla vitsillä, voiko nokkahuilua soittaa nenästä puhaltamalla.


Vastaanotto oli positiivinen ja sen jälkeen Mikko on esiintynyt Lontoossa monelle julkkiksellekin Cirque le soir -klubilla. Nokkahuilun soittaminen nenällä on Mikosta älyttömän hauskaa. Sitä täytyy tosin tehdä tosissaan, sillä jos alkaa naurattaa, on ilman puhaltaminen sieraimesta haastavaa. Jos aiot kokeilla tätä kotona, muista siis olla nauramatta!


Talent Suomi

Talent Suomi -tuomarit: Ernest Lawson, HP Parviainen, Krista Siegfrids ja Jorma Uotinen. Kuva: MTV3


Talent Suomi -tuomaristossa nähdään tällä kaudella tutut Ernest Lawson, HP Parviainen, Krista Siegfrids ja Jorma Uotinen. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. Talent Suomi voittajalle on luvassa 30 000 euron pääpalkinto.


Talent Suomi MTV3:lla su 7.2. klo 19.30 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat