Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Sami Hedberg tekee uuden aluevaltauksen - Tässä mega-roolissa hänet nähdään pian tv:ssä!

Sami Hedberg on suosittu koomikko, joka on tehnyt myös näyttelijän ja laulajan töitä.

19.1.2023 klo 9:00

Sami Hedberg

Sami Hedberg pitää haasteista. Hän saavutti 365 stand up -kiertueellaan Guinness World Recordsin maailmanennätyksen ”eniten livekeikkoja vuodessa” v. 2015. Kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen


Tähdet, tähdet nähdään ensi keväänä tv:ssä ja mukana kilpailemassa on myös stand up -koomikko Sami Hedberg. Hedbergin laulutaitoa on nähty mm. Masked Singer Suomi -ohjelmassa, jonka hän voitti v. 2020.


Nyt mies pääsee näyttämään taitonsa eri musiikkigenreissä, sillä ohjelman keskiössä ovat viikoittain vaihtuvat musiikkigenret.


Sami Hedberg

Masked Singer Suomen Leijona-hahmon takaa paljastui stand up -koomikko ja näyttelijä Sami Hedberg. Vieressä juontaja Ile Uusivuori. Kuva: MTV3


Hedberg paljastaa Nelosen tiedotteessa yllättävän yhteyden laulamiseen:

-Musiikki oli mulle alunperin paljon tärkeämpää kuin komedia!


Hedberg pystyy koomikkona saamaan tuhatpäiset yleisöt nauramaan. Sami Hedberg ei aio kuitenkaan nousta Tähdet tähdet -lavalle vitsailemaan, vaan on valmiina laulamaan itsensä kansan sydämiin.


Hedbergin lisäksi mukana ovat artistilegenda Meiju Suvas, mestari-imitaattori Jarkko Tamminen, laulaja Maria Lund, musiikkiteatterilainen Lauri Mikkola, laulaja Sara Siipola, Portion Boys -yhtyeestä tuttu Mikael Forsby sekä ohjelmaan paluun tekevä näyttelijä ja Tähdet, tähdet -voittoaan puolustava Konsta Hietanen.


Sami Hedberg

Tähdet, tähdet -kattaus vm 2023. Kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen


Tähdet, tähdet perustuu kansainväliseen The Ultimate Entertainer -formaattiin. Se eroaa perinteisistä laulukilpailuista siten, että siinä kilpaillaan ensisijaisesti parhaan viihdyttäjän tittelistä.


Sami Hedberg

Tähdet, tähdet tuomarit: Juuso Mäkilähde, Lilli Paasikivi ja Sami Yaffa. Kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen


Ohjelmassa nähdään uusi tuomarikattaus. Esityksiä tuomaroivat Hanoi Rocks -legenda Sami Yaffa, Radio Suomipopilta ja Selviytyjistä tuttu juontaja Juuso Mäkilähde sekä Suomen kansallisoopperan taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi. Kauden juontaa Susanna Laine.


Lue myös: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen avaavat ovet hulppealle mökkikompleksilleen - Tämä ei jätä kylmäksi!


Lue myös: Onnea Sami Hedberg! Fiilistele tästä Leijonan TOP 3 vedot Masked Singer Suomi -showssa!


Tähdet, tähdet nähdään Nelosella ja Ruudussa keväällä 2023.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»