Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen avaavat ovet hulppealle mökkikompleksilleen - Tämä ei jätä kylmäksi!

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen viettävät mökkielämää rantatontilla.

3.6.2022 klo 7:00

Sami Hedberg

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen omilla tiluksillaan vihreällä nurmikolla, takana saunarakennus. Kuva: MTV3.Suomen kaunein koti: Kesämökit erikoisjaksossa pääsemme vierailemaan koomikko Sami Hedbergin ja laulaja Saija Tuupasen kesänviettopaikassa.


Sami Hedberg

Vierasmökki on pieni, mutta toimiva. Erityismaininta valoisuudesta, toisella seinällä isot ikkunat ja ikkunalliset liukuovet. Kuva: MTV3


Hedberg ja Tuupanen viihtyvät väljissä tiloissa, ja mökkikompleksi koostuukin useasta elementistä. Itse kesämökki sijaitsee rantatontin yläpäässä, lisäksi alueelta voi bongata mm. kesäkeittiön, vierasmökin, hiekkarannan, laiturin sekä saunarakennuksen.


Tälle kesäpaikalle voi kutsua reilusti vieraita vaikkapa iltaa istumaan, sillä tontilla on rakennusten lisäksi useita terasseja pöytineen ja istuinryhmineen sekä tulisijoja. Laajat nurmikentät ja istutukset jakavat isoa pihaa, joka päättyy järven rantaan.Sami Hedberg

Mökillä on iso terassi, jossa voi istua ruokailemassa tai istua iltaa. Kuva: MTV3


Sisustajana koomikko-laulaja -pariskunta luottaa vaaleisiin väreihin ja harmonisiin väriyhdistelmiin. Vaaleat sisäseinät ja lattiat yhdistyvät harmaisiin ja valkoisiin tekstiileihin ripauksella lilaa täydentämässä. Ulkoseinät ovat näyttävän tummat.


Suomen kaunein koti: Kesämökit erikoisjaksossa käydään myös Supernannyna tunnetun Pia Penttalan mökillä Lohjalla sekä kirjailija Matti Remeksen kakkoskodissa Hangossa.


Suomen kaunein koti: Kesämökit MTV3 ma 06.06. klo 20.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat