Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho, mitä muodonmuutoksia! Katso Suurin pudottaja kisaajien ennen-jälkeen kuvat ja lue kuulumiset!

Osalla Suurin pudottaja Suomi -kisaajista elämäntaparemontti on toiminut paremmin ja toisilla huonommin.

3.12.2020 klo 21:00

Suurin pudottaja Suomi

Suurin pudottaja Suomi -kisaajat, ole hyvä. Kuva: Nelonen, kollaasi photocollage


Suurin pudottaja Suomi -kausi on tullut päätökseensä. Osa kisaajista pudotti painoaan ja omaksui uusia elämäntapoja roppa kaupalla. Ennen ja jälkeen -kuvat paljastivat, kuinka hurjia muutoksia tapahtui. Moni sai ja oppi matkan aikana myös uusia keinoja pitää itsestään huolta ja voida paremmin.


Aarni Mikkolalle uuden elämäntavan omaksuminen on auttanut voittamaan elämässä olleita esteitä, hän on uskaltanut mm. mennä ensimmäistä kertaa yli 10 vuoteen uimahalliin.

-Olen joka viikko käynyt uimassa. Se on mulle iso juttu. Olen oppinut itsestäni, että mulla on oikeus rakastaa itseäni ja olla tyytyväinen omassa kehossani, olen mä minkä kokoinen tahansa. Opin myöskin sen, että mulla on oikeus antaa itselleni aikaa voida hyvin, syödä hyvin ja olla energisempi, koska silloin pystyn tarjoamaan sitä muille sekä lisäämään itselleni elinvuosia, Mikkola analysoi.

Suurin pudottaja Suomi

Aarni Mikkola. Kuva: Nelonen


Antti Railion syksy on ollut kiireinen. Keikkojen ja uuden levyn lisäksi hän meni naimisiin ja osti talon. Perheen nuorimmaisen laskettu aika oli myös syksyllä. Antti Railio uskoo, että uudet elintavat toivat voimaa kestää kiireinen rutistus.

-Olen oppinut, että mun pitää olla itselleni armollisempi. Ei mun tarvitse pistää itseäni isoon painekattilaan niin, että mun henkinen kantti musertuu ja jään itseni alle. Opin, että elämässä pitää pystyä rentoutumaan ja hakea itselle aikaa ja tilaa, ja sitä kautta tukea omaa hyvinvointia, Railio pohtii.


Suurin pudottaja Suomi

Antti Railio. Kuva: Nelonen


Veera Korhonen kuvailee muutostaan:

-Täytyy sanoa, että itsehän minä itseni yllätin. En osannut odottaa hirveän paljon! Odotin pieniä asioita ja pieniä muutoksia. Olen paljon sporttisempi ja liikunnallisempi, kun mitä olen kuvitellut ja pelännyt, Korhonen kertoo.


Suurin pudottaja Suomi

Veera Korhonen. Kuva: Nelonen


Mika Pohjonen kertoilee omasta painonpudotusprosessistaan ja paljastaa, että hänellä kotipudotus sai loistavan startin.

-Ei ollut monta aamua, että en esimerkiksi soutanut soutulaitteella, vedin puolesta tunnista 45 minuuttiin ja hommasin aika pikana voimapallot. Isot linjat on hyvällä mallilla.

Suurin pudottaja Suomi

Mika Pohjonen. Kuva: Nelonen


Claudia Eve sai ohjelman avulla tehtyä pysyviä muutoksia ruokailuun ja herkutteluun.

-Ruokaohjeet iskostui kaaliin ja salaatit ovat tulleet jäädäkseen. Olen pitänyt joka lauantai karkkipäivän ja silloin saa sooloilla ja herkutella, mutta maanantaina palaan terveelliseen ruokavalioon. Tää on ensimmäinen kerta elämässäni, että olen pystynyt palaamaan siihen, Claudia Eve tunnustaa.

Suurin pudottaja Suomi

Claudia Eve. Kuva: Nelonen


Oskari Katajisto jätti kisan kesken kovien kihtikipujen takia. Mutta mitä miehelle kuuluu nyt?

-Kotiruokaa tehdään entistä enemmän ja mun syömät annosmäärät ovat vähentyneet. Ei tarvitse nakkikastiketta ja keitettyä perunaa vetää kolmea neljää lautasellista vaan kaks. Ja jalkakivut katos. Jalat toimii taas, ja olen ottanut jo juoksuaskeliakin. Se tuntuu mukavalta.

Suurin pudottaja Suomi

Oskari Katajisto. Kuva: Nelonen


Ensimmäisenä kisasta kotiin lähti Meiju Suvas, joka luovutti paikkansa Daniel Lehtoselle.

-Mulle tupsahti leirin jälkeen yhtäkkiä kesäteatteripesti. En paljon kotona ollut, kun lähdin harjoituksiin. Siellä oli syötävä sitä, mitä oli, lähin kauppa oli 10-15 kilometrin päässä, Suvas kertoo elämästään leirin jälkeen.

Suurin pudottaja Suomi

Meiju Suvas. Kuva: Nelonen


Daniel Lehtonen on jatkanut treenaamista puolisonsa Even kanssa. Valitettavasti Danista ei ole ennen-jälkeen -kuvaa.


Suurin pudottaja Suomi uusinnat pyörivät Nelosella ja Livillä.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»