Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Jenni Pääskysaari tuo ilmi kriteerit Pitääkö olla huolissaan -vieraille: "Ei tarvitse olla..."

Jenni Pääskysaari on puikoissa supersuositussa Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmassa, jonka jokaisessa lähetyksessä on yksi vieras.

28.3.2020 klo 10:00

Pitääkö olla huolissaan?

Jenni Pääskysaari on katsojien iloksi mm. SuomiLOVEssa ja Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Pitääkö olla huolissaan? pyörii televisiossa jo kahdeksatta kautta. Mikä on suosion salaisuus, Jenni Pääskysaari?

- Tämä on trendikäs, nuorekas, ajassa kiinni oleva, shining floor, 360-ajattelua toteuttava, kilpailurealityn elementtejä sisältävä, täysin uudenlainen ohjelma, johon esiintyjät on lähinnä valittu some-reachien ja ulkonäön perusteella, Pääskysaari heittää huumorilla.


- Eikun oikeasti, tämä on humaani kansanradio! Kansalainen lähettää huolenaiheensa meille ja me panelistit suhtaudutaan huolenaiheisiin todella suurella kiitollisuudella ja kunnioituksella. Me oikeasti pohditaan ja ajatellaan ja mietitään, että pitääkö kansalaisen olla tästä huolissaan, Pääskysaari analysoi.Jenni Pääskysaari kohtaa studiossa hyvin monenlaisia suomalaisia. Mitä kriteerejä vieraille asetetaan?

- Meillä on ollut sellainen onni, että saadaan ja halutaan pyytää ihmisiä, jotka eivät ole niminä suurelle ihmiselle tuttuja. Meidän mielestä ohjelmassa on kyse ajattelusta. Ei tarvitse olla huumorin ammattilainen! Meillä vieras saa olla oma itsensä ja kertoa rehellisesti, mitä tästä kysymyksestä ajattelee.


- Yritän olla niin, ettei mulla olisi ennakkoluuloja, ennakkokäsityksiä tai ennakko-odotuksia vieraista. Mutta kun kameran valot ovat syttyneet ja vieras on alkanut tykittää vastauksiaan, niin on tullut että wau. Esim. professori Kirsti Lonka syttyi supertähdeksi ja kuoliaaksinaurattajaksi!


Pitääkö olla huolissaan?

Pirjo Heikkilä, Jenni Pääskysaari, Kari Hotakainen ja Tuomas Kyrö. Vieraana toimittaja Suvi Auvinen. Kuva: MTV3


Mistä sinä olet huolissasi?

- Onneksi ohjelmassa ei käsitellä minun tai panelistien huolenaiheita. Tähän tulisi samanlainen litania kuin vieraamme Kiti Kokkoselta, jolla oli listalla printattuna kaikki asiat, joista pitäisi olla huolissaan. Lainaan Kitin vastausta tähän, Pääskysaari heläyttää.


Pitääkö olla huolissaan? MTV3-kanavalla su klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu tehty 1/2020

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat