Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Esko Eerikäinen pisti deitti-ilmoituksen someen - Martina Aitolehden ex on valmis rakkauteen

Suosittu juontaja ja radioääni Esko Eerikäinen on mukana sinkku-realitysarjassa.

9.8.2022 klo 16:00

Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen on 48-vuotias radiojuontaja, mediapersoona ja Scandinavian Hunks -tanssija. Kuva: KKM


Esko Eerikäinen julkaisi kesän alussa somekanavissaan deitti-ilmoituksen ja alkoi etsiä rakkautta. Eerikäinen ei etsi rakkautta kuitenkaan yksin, sillä katsojat pääsevät seuraamaan, mitä deitti-ilmoituksista seurasi - vai seurasiko mitään?


Esko Eerikäisellä on takana neljä vuotta sinkkuutta. Hänellä on yksi lapsi, Victoria-tytär, yhdessä ex-vaimonsa Martina Aitolehden kanssa. Martina Aitolehdestä hän erosi reilu kymmenen vuotta sitten. Eron jälkeen miehellä on ollut pari seurustelusuhdetta sekä hajanaista tapailua.


Esko Eerikäinen

Ex-aviopari Eerikäinen ja Aitolehti Kokkisota-ohjelmassa yhdessä Vappu Pimiän kanssa. Kuva: MTV3


Eerikäisen elämässä tytär on numero yksi. Muun ajan vie työ. Myös julkisuus on haastava tekijä. Suosittu juontaja on itse jo tottunut julkisuuteen. Deittikumppanit saattavat säikähtää, kun ihmiset tunnistavat miehen ja pyytävät yhteiskuviin.


Esko Eerikäisen silmäterä on tytär Victoria, ja parivaljakon edesottamuksia voi seurata Eerikäisen Instagram-tililtä, josta tämä kuva:Lue myös: Huh huh! Esko Eerikäinen ja uusi tytär-tatuointi rajussa somerallissa: “Creepyä", "Jotain rajaa"...


Tänä kesänä Esko Eerikäinen päätti uskaltaa tehdä asioita eri lailla, jotta saisi toivottua muutosta elämäänsä. Hän haaveilee hyvästä, aikuisesta parisuhteesta. Naisesta, kenen kanssa keskustella ja jakaa hyvää arkea. Parisuhteesta, jossa on helppo olla ja jossa molemmat voivat toteuttaa itseään.


Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen, Niko Saarinen, Henny Harjusola ja Sini-Maria Makkonen etsivät rakkautta kesällä 2022. Kuva: MTV3


Esko Eerikäisen lisäksi mediassa rakkautta etsivät somevaikuttaja ja Farmi Suomi -ohjelmasta tuttu Henny Harjusola, mediapersoona ja juontaja Niko Saarinen sekä rap-artisti Sini Sabotage eli Sini-Maria Makkonen.


Lue myös: Esko Eerikäinen vuosia terapiassa lapsuustraumojen takia - Tämä epäkohta pisti kapuloita rattaisiin


Sometähtien sinkkuelämää maksuttomassa MTV Katsomossa, Subilla ja Avalla.


Katso tv-ohjelmien ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»