Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Virve Rosti sai leuat loksauttavan keittiörempan: "Se pelotti, jos se on aivan hirveä..."

Virve Vicky Rosti ja hänen keittiönsä olivat mukana Kotoisa 48 h ohjelmassa.

26.5.2022 klo 10:00

Virve Vicky Rosti

Virve Vicky Rosti jyrähti Suomen tähtitaivaalla hiteillään Kun Chicago kuoli, Charlie Brown ja Näinkö aina meille täällä käy. Rosti sai Iskelmä-Finlandia-palkinnon v. 2019. Kuva: Polar tuotanto


Laulaja ja pitkän linjan konkari Virve Vicky Rosti asuu kymmenen vuotta sitten valmistuneessa talossa. Kotoisa 48 tunnin muutoksen kokee Vicky Rostin valkoinen keittiö, jonne värikästä tunnelmaa haetaan Espanjasta. Toteutuuko Virve Roston toive sinapinkeltaisesta keittiöstä?


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

-Keittiön piti saada piristystä, se on liian valkoinen ja halusin enemmän väriä. Mies on erittäin näppärä tee se itse mies, mutta onhan siinä hirvee homma miettiä kaikki matskut jne. Menin Maikkarin (MTV3) sivuille ja otin kännykällä kuvat keittiöstä ja lähetin hakemuksen. Ja he ottivat yhteyttä ja sitten oltiin mukana ohjelmassa.


Virve Vicky Rosti

Niina, Vicky ja Rickard. Kuva: MTV3


Miten espanjalaistyylinen tunnelma valikoitui?

-Olen tykännyt espanjatyylisestä maalaiskeittiöstä, jossa on väriä ja mahonkia, isoa liettä ja yrttejä. Olen Espanjasta ja Kanariasta tuonut värikkäitä astioita. Se oli yksi juttu. Sitten toinen juttu oli 50-luvun esineitä. Nämä valikoi pääteemoiksi ja ammattilaiset sai nämä yhdistettyä.


Oletko millainen keittiöihminen?

-Olen keittiöihminen mitä suurimmassa määrin. Tykkään ruoan laittamisesta, keittiö on kodin sydän. Etniset ruoat kiinnostavat tällä hetkellä, esimerkiksi thai-ruoka. Teen perhepäivällisiä ja kavereitakin käy syömässä. Arkisyönti keittiössä, juhlaruoat siirretään ruokapöydän ääreen ruokatilaan.


Virve Vicky Rosti

Valkoinen keittiö sai väistyä, kun värit valtasivat Virve Rostin keittiön. Kuva: MTV3


Mikä oli paras muutos keittiössä?

-Olen tyytyväinen koko keittiöön, erityisesti saarekkeeseen. Se on koko asunnon keskipiste, ja siinä on hyvä valaistus. Voi tehdä palapeliä, laskea kaupasta tullessa ostokset… Saarekkeeseen mahtuu uskomaton määrä tavaraa, saa kodinkoneitakin piiloon. En tykkää, jos on pinnat tukossa, pitää olla työskentely ja laskutilaa.


Virve Vicky Rosti

Näyttävä kuviotapetti ja keltaiset kaapinovet yhdistettiin mustiin varjostimiin. Kuva: MTV3


Jännititkö kovasti lopputulosta?

-Oli jännittävää olla pois kotoa, olin viikonlopun pois keikoilta. Se silmienavauskohta oli todellakin aito reaktio. Sitä ei osaa selittää. Se pelotti, että onko jotain mun omaa viety pois ja se jännitti, mitä on tehty. Se pelotti, jos se on aivan hirveä ja täytyy näytellä, että ihan kiva. Onneksi oli tehty sellaisia valintoja, joita en välttämättä olisi tehnyt, mutta tykkään. Asioita, joita itse ei varmasti olisi puolessa vuodessakaan saanut aikaiseksi. Olin hämmentynyt.


Lue myös: Tiesitkö? Virve Rosti otti Euroviisu-reissulle Ella-vauvan 8 kk - Sata Salamaa kajahti 35 v. sitten!


Kotoisa 48 h uusintana Avalla.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»